Відмовлено ВИКЛЮЧНО ДЛЯ КЕРІВНИКА ПРОЕКТУ СЕРГІЯ КОВАЛЕНКО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Вер 2024
Дописи
50
Реакції
16
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Максим Ігнатченко​

2. Особистий нікнейм: Назар Базар​

3. Суть скарги: Вітаю вас П.Сергію! Ситуація доволі дивна. я получив бан мірою за 3 дні по причині 5.10,5.11, 6.19 та 2.40 подробиці Врахую винесення рішення доволі не компитентною так як після мого оскарження для ГА Євгенію Волкову Даний адміністратор надав більш розширину відповідь Де надав таку інформацію що до неадекватної поведінки та нон рп дій якщо враховувати міру покарання правил 5.10 мут 120 хв 5.11 мут 60 хвилин та 6.19 деморган 60 хвилин це получиться перебільшення в розмірі 18 раз​

4. вирахувано:Мут 120+60=180 Та деморган 60 180+60=240​

5. У 3-х днів 72 години це 4320 хвилин% на 240 хвилин терміном покарання =18 раз​

6. топ-то перебільшшя в 18 раз Я особа з юмором та ми любимо з друзями покататися, посміятися ітд. Тому усі мої дії були лишень з юмористичної сторони та немає цілі портити комусь настрій ( якщо поліцейський не в силі затримати мене та моїх друзів він може написати скаргу та за це я та мої друзі отримую своє покарання за НРП 6.19 або інші ) на рахунок ситуації з кусачками що стосовно пункту 6.19 правилам GTA UKRAIN на даній відео Фіксації не було замітно що кайданки розрізав я та уже на тій самій відео фіксації можна замітити як туди підʼїхали два автомобіля тайм код 48sec та співробітник НПУ К Олександр Набанов відійшов на стільки далеко що не можливо було почути озвучення дій. Що стосовно правилам 5.10-5.11 правилам GTA UKRAIN де мовиться про не адекватну поведінку, не адекватне висловлювання та не поважне ставлення до гравців я мовив всього лиш запитання що прозвучало так ( а тобі єбало часом не потушити? ( що було сказано з юмористичної сторони для того щоб підняти настрій гравцям та посміятись з ситуації де підходить співробітник ДСНС і запитує дану фразу до співробітника НПУ ну справді дивна та смішна ситуаціїя на конкретно даній відео фіксації можна замітити тільки 1 сказане мною речення з запитання не з твердженнями! що не мало важливе ствердження не було! що стосовно ситуації з оскарження вона була написана для ГА Євгенія Волкова але на неї відповів ЗГА Андрій Блащина​

Стосовно 2.40 GTA UKRAIN правила держ. організацій я згідний та не подаю оскарження. так як дані факти порушення були (Не подаю оскарженню)​

7. В разі відмови оскарження хотів би получити більш Розширену відповідь дякую що виділили час на перегляд скарги​

8. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут

9. Дата походження: 13.02.2025

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,817
Реакції
9,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
Відповідь була надана у минулій темі
Не зрозуміло чому ви рахуєте кожне покарання в хвилинах, оскільки це на вибір адміністрації і від ситуації

5.10.
"Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
5.11.
"Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
Взяти максимальний термін покарання по цим двом правилам получиться 25 днів блокування, вам було видано всього 3 дня, при тому що ви регулярно порушуєте правила і ображаєте гравців
При наступних порушеннях буде виданий максимальний термін покарання

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі