Розглянуто ВИКЛЮЧНО РОЗГЛЯД ВІД КЕРІВНИКА!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Нік Капоне

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
260
Реакції
358
Бали
83
  1. Нікнейм адміністратора: Серго Голд, Валерія Савченко
  2. Особистий нікнейм: Віталій Йосип
  3. Суть скарги:

ВАЖЛИВО: Розгляд виключно від керівника проекта, так як є прямі порушення від Головного Адміністратора. Згідно правил перевірки скарг, Головний адміністратор не має право закривати скаргу на себе, якщо в ній прикріплені докази на його порушення

Звертаюсь до керівництва проекту з вимогою розглянути мою ситуацію щодо несправедливого бану на 30 днів та повернення гаража, який я зловив першим згідно з логами.

06.08.2025 я зловив гараж №69 але доступу не було що підтверджує відеодоказ ловлі. Після цього повідомив Серго Голда у репорт:

- "ТП, я перший зловив гараж".

На що отримав відповідь:

- "Вітаю, Метью Дефо".

Це мене здивувало, адже Серго Голд знав про існуючий баг у системі, коли перший, хто зловив гараж, не отримує функціоналу. з чого можна зробити висновки що він був зацікавлений у тому щоб гараж залишився у Меттью Дефо

Я надіслав Серго Голду приватне повідомлення з підтвердженням, що я зловив гараж, але натомість отримав повідомлення від нього:

"Уверен?"
    "Как долго будешь макросами пользоваться?"

Ці звинувачення в використанні макросів були для мене шоком, оскільки я ніколи їх не використовував. Незважаючи на мої пояснення та надані докази, мене забанили на 30 днів за "використання макросів" та "обман адміністрації", що завдало мені збитків: зокрема, я втратив бізнес у Києві.

Незважаючи на мої докази і пояснення, мене забанили на 30 днів за "використання макросів" та "обман адміністрації". Хочу наголосити, що мій бізнес у Києві через цей бан було втрачено, що завдало мені значних збитків.

Мене також насторожує особиста зацікавленість Серго Голда — заступника головного адміністратора — до Метью Дефо, який зловив гараж другим за логами. Це створює враження упередженості та несправедливості у рішеннях адміністрації.

Керівник проекту Олег Галицький визнав, що за логами я зловив гараж першим і повідомив, що мені буде повернено гараж.

Після чого Меттью Дефо створив аналогічну скаргу та на неї відповіла Валерія Савченко ГА.
    цитую - Вітаю.Ситуацію вирішено та вам було відписано в лс П.Сергієм.

Ми отримали доказову базу на іншого гравця, саме тому вам буде повернуто гараж.

Після цього як мене забанили я почав писати до Олега Галицького в телеграм але нажаль на той момент була пьятница та він був не в мережі з робочого телеграмму. я чекав понеділку ви прочитали але не надали відповідь, вже вівторок але досі не побачив зворотнього звьязку та зрозумів що буде вирішення ситуації лише через форум.

якщо у вас є питання чому я раніше не подав скаргу тому що Серго Голд написав мені останнім повідомленням цитую - "даже можешь жб на имя руководителя написать" я зробив висновки на той момент що Га або Зга просто закриють скаргу на себе та просто чекав відповіді від Олега Галицького.

Додатково: Зі слів ГА Валерії Савченко, адміністрація "отримала доказову базу на іншого гравця", на підставі якої було прийнято рішення повернути гараж Метью Дефо. Якщо така база дійсно існує, вимагаю, щоб її було надано керівнику проекту Олегу Галицькому для об'єктивної перевірки.

В іншому випадку виникає підозра, що подібної бази не існує.

ЩЕ РАЗ НАГОЛОШУЮ — Я НІКОЛИ НЕ ВИКОРИСТОВУВАВ ЖОДНИХ МАКРОСІВ І НЕ ЗДІЙСНЮВАВ ЖОДНИХ НЕЧЕСНИХ ДІЙ! Всі звинувачення на мою адресу є безпідставними та необґрунтованими. Прошу врахувати це при розгляді моєї скарги та прийняти справедливе рішення.

Вимоги:
    1. Зняти бан, накладений на мене несправедливо.
    2. Повернути гараж №69, зловлений мною першим, згідно з логами.
    3. Провести внутрішнє службове розслідування щодо дій Серго Голда, зокрема на можливі упередженості чи зловживання повноваженнями.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): усе надав в телеграм керівнику
  5. Дата походження: 08.08.2025

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,318
Реакції
5,041
Бали
253
Вітаю!

Адміністрація отримала докази того, як під час демонстрації екрана ви налаштовували *макроси*, хоча на запитання ЗГА ви відповідали, що не знаєте, що це таке.

Саме через це було прийняте рішення про ваш бан, і воно залишається чинним. Повернення гаража чи будь-якого іншого майна не передбачено через це.

У майбутньому радимо утримуватись від використання будь-якого стороннього програмного забезпечення. Наступне майно, яке ви будете ловити, ви зможете отримати лише чесним шляхом без подібних інструментів.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі