Відмовлено Вадім Матвійчук / ДМ ЗЗ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
235
Реакції
179
Бали
43
1. Нікнейм адміністратора: Вадим Матвійчук
2. Особистий нікнейм: Бавікс Макалістер
3. Суть скарги: Ми як організація ввели військовий стан, була оцеплена територія парковки НПУ, Аптека тощо. Андрій Блащина проїхав на закриту зону (машини пропали із-за кд) по логіці можна подумати що на цій території не просто так стоїть автомобілі СПАРТАН КОРД, та інші. Замість того щоб зупинитись перед авто і зайти в аптеку, Андрій Блащина спеціально проїхав на територію яку ми перекрили, щоб спровокувати нас на порушення правил серверу, а саме:
7.18. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина. [КПЗ 400 хвилин - Бан на 3 дні]

також додам:
відео на якому видно, що по тайм коду 2.30 я перекривав територію, ОТЗ, службовим транспортом, тому що раніше був напад! додаю відео з нападом відео нападу
зверніть увагу на час відео! (у мене Європейський час, що може бути різним з гравцем Андрій Блащина) (на годину раніше від Київського часу.)

4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/index.php?threads/НПУ-Макалістер-Влад-Тарасенко-dmzz-nonrp.16946/
5. Дата походження: 4.1.23

Очікую віповіді від ГА!

Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
235
Реакції
179
Бали
43
(надаю фото того що я в КПЗ)
1672949322828.png

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Вітаю Шановний гравець!
Я вже пояснював, що в даному випадку Ви повинні були його затримати, а не застрелити.

Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
604
Реакції
150
Бали
63
Вас у 3 рази більше ніж гравців, навіть якщо у вас перекрита дорога - ви повинні були затримати й заарештувати гравців, а не просто розстріляти. Адміністратор надав покарання вірно, зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі