Вадим Кравчук.
Поважний гравець
- Реєстрування
- 16 Кві 2024
- Дописи
- 219
- Реакції
- 220
- Бали
- 88
- Нікнейм адміністратора: Валерка Золдік
- Особистий нікнейм: Кайоші Судзукі
- Суть скарги: Вітаю шановна старша адміністрація! Сьогодні сталась дуже неприємна ситуація з данним адміністратором, я подав скаргу на певних гравців, і Валерка розглянув скаргу, але відмовив її тому що у мене на фоні грала музика , але граців було чути було чути навіть коли я звернув гру, також як вони провокували , ображали але чомусь данний адміністратор не звернув на це увагу ,після того як я це побачив написав у приватні повідомлення самому Валерці він одразу відповів, що розглянув скаргу правельно і що йому було не чути що говорять гравці , але чомусь я чув що вони говорять коли передивлявся відеодаказ , також попросив друзів переглянути вони також чули, тоді питання чому Валерка не чув? Також я задав пару питання по побутивим ситуаціям в грі і він , він відповідав щоб я слухав музику на мінімумі, та подавав скаргу на форум. Я розумію що могло бути достатньо голосно тому що я не встиг належно настроїти звук , но навіть коли в мене музика грала достатьо голосно всеодно було чути, можливо данний адмінстратор слухав відео на мінімумі.
Прошу повторно розглянути скаргу. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): жмяк
- Дата походження: 13.09.2024
З повагою!