Відмовлено Валерка Золдік//Некомпетентність, неправильний розляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вадим Кравчук.

Поважний гравець
Реєстрування
16 Кві 2024
Дописи
219
Реакції
220
Бали
88
  1. Нікнейм адміністратора: Валерка Золдік
  2. Особистий нікнейм: Кайоші Судзукі
  3. Суть скарги: Вітаю шановна старша адміністрація! Сьогодні сталась дуже неприємна ситуація з данним адміністратором, я подав скаргу на певних гравців, і Валерка розглянув скаргу, але відмовив її тому що у мене на фоні грала музика , але граців було чути було чути навіть коли я звернув гру, також як вони провокували , ображали але чомусь данний адміністратор не звернув на це увагу ,після того як я це побачив написав у приватні повідомлення самому Валерці він одразу відповів, що розглянув скаргу правельно і що йому було не чути що говорять гравці , але чомусь я чув що вони говорять коли передивлявся відеодаказ , також попросив друзів переглянути вони також чули, тоді питання чому Валерка не чув? Також я задав пару питання по побутивим ситуаціям в грі і він , він відповідав щоб я слухав музику на мінімумі, та подавав скаргу на форум. Я розумію що могло бути достатньо голосно тому що я не встиг належно настроїти звук , но навіть коли в мене музика грала достатьо голосно всеодно було чути, можливо данний адмінстратор слухав відео на мінімумі.
    Прошу повторно розглянути скаргу.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): жмяк
  5. Дата походження: 13.09.2024

З повагою!

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, через те що слова гравця нерозбірливо чутно, на фоні гучно грає музика і так далі, адміністратор має право зачинити скаргу.
В даній ситуації я особисто не зміг чітко почути образи або провокації.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі