Зачинено Валерія Люненко// ГПС - грубе порушення статуту, NonRP СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Козирний

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Лют 2023
Дописи
88
Реакції
55
Бали
33
  1. Нікнейм гравця:Валерія Люненко
  2. Особистий нікнейм: Артем Козирний
  3. Суть скарги: ГПС - грубе порушення статуту. По перше, затайзерила в воді, в житті просто я б помер від удару струмом в воді, по друге без рп посадила в авто, не зачитала міранду. З моєї сторони були такі порушення як - порушення порядку, втеча та викрадення авто, але співробітниця СБУ видала мені статтю 1.8 - непідкорення, якого не було. Далі, у мене не було розшуку, а потім співробітниця СБУ видала мені статтю 3.1, а потім почала казати що вона її не видавала, хоча до цього перевіряла мій паспорт у розшуку у мене не було(можна побачити по худу). Прошу покарати співробітницю, вважаю що такі порушення не допустимі для подальшої роботи в СБУ. Дякую за розуміння.
  4. Докази (скріншот/відео):
    (таймкоди 00:00 - 03:00) (05:00 - 17:00) Якщо є можливість передивітся весь фрапс бо від співробітниці СБУ було багато порушень
  5. Дата порушення: 24.09.2023

☣ Женька ☣

я создатель вашей моды
Активний гравець
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
731
Реакції
4,251
Бали
153
Вітаю, я можу сказати що у вас тоже було порушення, такі як Dm car і DB на тайм коди 0:20-0:50, а статті було видано вірні такі як 3.1 втеча , 3.4 угон машини, по фрапсу видно чим ви займалися та 1.8 непідкорення, а на рахунок Non rp дана співробітниця отримає покарання і буде співбесіда на рахунок міранди, ще думаю чого вам не дали 1.5 псування майна

Останнє редагування:

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Вітаю шановний гравець.

Під час розгляду вашої скарги, зробив наступний вирок
По Вашим тайм-кодам не зрозуміло в яких моментах скоєні порушення правил серверу.
Перепишіть скаргу з конкретними вказівками тайм-кодів.

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі