Розглянуто Валерія Савченко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Салоєд

Поважний гравець
Реєстрування
3 Лис 2024
Дописи
40
Реакції
185
Бали
38
Нікнейм адміністратора: Валерія Савченко ГА
Особистий нікнейм: Салоєд Бібік
Суть скарги: Я змушений повторно звертатися, адже виникла ситуація, яку вважаю неправильною та несправедливою. Попередня скарга була чітко адресована керівнику проекту Галицькому, але її чомусь розглянув ГА. Подібний підхід виглядає некоректним, оскільки кожна скарга має розглядатися тим органом чи особою, якій вона була безпосередньо спрямована. Коли гравець звертається до конкретної посадової особи, він розраховує саме на її позицію, рішення та компетенцію. Якщо ж звернення перехоплюється та розглядається іншою особою, яка не була адресатом, то це не лише знецінює саме звернення, а й створює враження, що проблему намагаються зам'яти або закрити формально, без належного вивчення обставин, це виглядає як ігнорування позиції гравців і підриває довіру до всієї адміністративної системи.
Питання, з яким я звертався, є важливим і потребує об'єктивного та справедливого підходу. Саме тому я й написав в назві скарги
"Для Гарлицького", який має найвищу компетенцію у вирішенні подібних ситуацій.
Моя вимога цілком обґрунтована, я очікую прозорого та справедливого розгляду питання саме тією особою, до якої звертався спочатку. Перекладання відповідальності або спроба закрити питання некомпетентною стороною знецінює суть скарги та створює враження, що проблему намагаються замовчати, а не вирішити.
Прошу поставитися до цього звернення з належною серйозністю та забезпечити, щоб мою скаргу розглянув саме
керівник проекту, як і було зазначено з самого початку.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): *тик*
Дата походження:
19.09.2025 14:23

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,034
Бали
253
Вітаю!

Погоджуюсь з відповіддю Головного адміністратора, Тарас Наемник став першочерговим власником, а ви на 1 секунду пізніше.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі