Відмовлено Ваня Сокол та Тимофій Черненко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Громов Олексій

Кошовий отаман
Реєстрування
20 Кві 2024
Дописи
90
Реакції
85
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Олексій Політура
2. Нікнейм адміністратора: Ваня Сокол та Тимофій Черненко
3. Суть скарги: Я зробив порушення що в мене немає відео запис під час патрулю + порушення субординації
Я не згідний з звільненням хотяби догану
щоб рішити проблему потрібно не звільняти всіх а просто провести бесіду найти корінь проблему
чогось коли була альбіна все було добре потом понабриходили всякі

також прошу надати докази мого порушення,

в трудовій книзі втрата довіра а в гс казали масові порушеня да...

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: 13.03.2026

Останнє редагування:

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,829
Реакції
2,036
Бали
253
Вітаю, звільнення було здійснено не безпідставно, а на основі зафіксованих порушень з вашого боку. Зокрема, відповідно до пункту 2.4 правил, працівник зобов’язаний коректно та ввічливо звертатися до жителів міст і сіл. На наданих відеодоказах зафіксовано, що ви декілька разів порушили субординацію у спілкуванні з гравцем, що є прямим порушенням даного пункту.

Окрім цього, під час інциденту були виявлені й інші порушення службових процедур:

• відсутність RP-відігрування під час затримання гравця;
  • адвоката не було надано, попри пряме прохання затриманого;
  • докази законності затримання відсутні, що ви також підтвердили у своїй скарзі та під час розмови в Discord.
Сукупність цих порушень свідчить не про одноразову помилку, а про недотримання встановлених правил та службових обов'язків, що безпосередньо впливає на довіру до працівника. Саме тому рішення про звільнення було прийнято за формулюванням "втрата довіри". Щодо вашої пропозиції провести лише бесіду - подібні покарання застосовуються у випадку поодиноких або незначних порушень. У вашій ситуації було зафіксовано кілька порушень одночасно, що й стало підставою для більш суворого рішення.

В скарзі відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі