Відмовлено Виключно для СПЕЦ адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
4 Тра 2023
Дописи
95
Реакції
32
Бали
21
Вік
26
Адреса
Бразилія, Ріо-де-Жанейро
  1. Нікнейм адміністратора: Тоні Харрісон
  2. Особистий нікнейм: Ромчик Львівський
  3. Суть скарги: Є Питання ??? по данній скарзі та рішенням ГА. Я розписав скарги, та що він не правильно їх розглянув, відповіді по цьому приводу я не отримав?
    Тиць - На відео нище (Розмова з Тоні Харрісон) на 6:13 було сказано, що скарга буде перерозглянута але як бачимо нічого не змінилося.
    Та сама цікава скарга це вердикт данного адміністратора, яка була ПРОІГНОРЕНА - Тиць - (Дуже цікава скарга як він блатує людину. Як він проігнорував ПЕРЕШКОДУ, та дм зз, зато видав мені дмзз за 2 удара по людині з кулака, коли вона мене обмежила в пересуванні, тим сами мене спровокувала, також там чути, що я дав попередження, а що саме цікаво як він захищає (блатить) людину на яку була складена скарга, починає розказувати про якісь (недоробки гри, багоюзи, <відео нище>) коли мене вбили, хоча там чітко видно як людина в мене довгий час цілиться та вбиває. Хочу також підмітит, що данний адміністратор ссилався в данній ситуації на багоюз, при тому, що за багоюз є також покарання, цей момент він також проігнорував.) Після того як він видав покарання, він вирішив перерозглянути Оцю скаргу та видав мені варн (Збіг обставин? Не думаю).
    З тих всіх ситуацій, які відбулися, я можу зробити висновок та розцінювати дії данного адміністратора не коректними по двум причинам. Перша це банальний блат своїх друзів. Друга це особистий негатив до мене, моїх друзів та мого клану (Це можна побачити, по перерозляді та недорогляді ТІЛЬКИ НАШИХ СКАРГ від його імені) . Я вважаю якщо у Адміністратора є якесь особисте та "предвзяте" відношення, що не не дає йому змоги розглядати скарги та приймати адекватне та справедливе рішення. Також через данного адміністратора нами було прийняте рішення ВИДАЛИТИ клан, тому що ми не бачимо сенсу розвиватися, когда кла зливає Адміністратор.

Також я не отримав відповіді від шановного Кріса Ханзо куди все ж таки ділися 100 балів. На ГРП мій клан зробив саме більше від всіх кланів та перевозив Генерала. І мав отрмати 100 балів, але з відео (Розмова з Тоні Харрісон) 1:54 - чути як він каже, що нам дали 50 балів. Що це за двійні стандарти??
    Також питання, до моменту коли він написав "Ситуація з Вашим соклановцем Саша Колесник, він отримує покарання у вигляді нешанобливого ставлення до адміністрації - /pmute 120.". А яке тоді понесе покарання Адміністатор який (Розмова з Тоні Харрісон) 21:59 - обізвав людину, тобто гравця.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Розмова з Тоні Харрісон
  5. Дата походження:

Тоні Харрісон

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2023
Дописи
801
Реакції
296
Бали
123
Вітаю!

Скарга написана на мене, тому я спробую пояснити деякі свої дії, які ви могли не зрозуміти.

1. Питання: Куди ділися 100 балів. Я поніс покарання за те, що зняв їх у вас, та зняв догану за них. Також після того, як ви написали заявку про її зняття, я відповів, що вона буде знята.

2. Питання: Перерозгляд скарги. Ці слова були сказані не мною, але ви чомусь подали скаргу на мене. Я вважаю та впевнений у своєму рішенні, що та скарга не варта перерозгляду. Чому? Я відповів на неї.

3. Питання: Про блат. Ви тричі нанесли удар у зеленій зоні кулаком. Я бачив повну ситуацію: як ви там опинилися та як у вас зав'язалася розмова з гравцем Владом Набановим. Ви всі встали та почали розмову, під час якої збіглися люди і вас оточили. Ви це бачили, але ніяк не попросили гравців цього не робити. Також питання: чому ви саме почали бити Влада та просити його відійти? Чи він робив цю перешкоду? Відповідь: не тільки він, а й інші. На мою суб'єктивну думку, я вважаю, що ви спровокували лідера на ДМ у зеленій зоні, щоб клан отримав покарання. Також питання: чому ви не написали у репорт про перешкоду? Вам гравець не дає вийти у зеленій зоні та вільно пересуватися, але ви замість того, щоб покликати адміністратора, як це зробив Влад, почали бити його кулаками - за це вам було видано ДМ у зеленій зоні. Далі питання: як багом гри Владислав вас вбив і чому за це не видалося покарання? Відповідь: Влад викликав адміністратора, і на вашу агресію, а саме нанесення удару, адміністратор не відреагував. Йому стало цікаво, чому так, і він вирішив опустити приціл зброї та подивитися, чи слідкує за ним хтось. Так і вийшов ДМ у зеленій зоні, за яке я не видав йому покарання, оскільки вважав це необхідним. Також на вашу реакцію, коли на вас направили зброю, а ви зі словами "Давай, давай" показалися як у режимі бога, що карається PG.

4. Питання: Чому видав варн за ДМ у зеленій зоні? Перед видачею покарання я завжди дивлюся на історію гравця, і якщо було подібне покарання, то я видаю більш суворий термін відбуття покарання.

5. Обвинувачення: Блат друзів та негативне ставлення до вас і членів вашого клану. Про блат своїх друзів скажу одне. Я ніколи в житті не ставив одних гравців вище інших. Якби я реально блатив когось, якийсь клан, то мені було б соромно стояти на такій посаді. Про упереджене ставлення до вашого клану мені навіть неприємно читати, тому що я до кожного клану йшов назустріч, я завжди готовий прийти на допомогу та придумати щось цікаве разом з ними, щоб вони змогли зняти покарання з клану. Ваш клан був справді активним та дуже цілеспрямованим, при такому онлайні, який у вас був, ви все одно готові були допомогти або взяти участь у чомусь. Для мене всі рівні.

6. Обвинувачення: Через мене видалили клан. Вибачте, але це було рішення лідера, на яке я його ніяк не спонукав, тому це пусті слова та просто ваша думка, яка не є обвинуваченням.

7. 21:59 - обізвав людину, чому тоді не поніс покарання Тоні? Ваш фрапс всього 21:11 хвилин запису. Я визнаю, що розмовляв на підвищених тонах з гравцем, але я контролював всі свої слова, і ніяк не опускався до образ та нешанобливого ставлення. Повторюю - щоб мені гравець не зробив, я все одно буду до нього ставитися на рівні з усіма.

Також дайте відповідь у особисті повідомлення у Discord. Чому пишете скаргу ви, а не лідер? Якщо докази його, обвинувачення в мою сторону теж його, деякі моменти також стосуються його.

Kriss Noxx

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,159
Реакції
699
Бали
213
Вітаю!
Відповідь надав в цій скарзі - click
Якщо б Ви не видалили клан то бали б вернулись.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі