Вітаю!
Скарга написана на мене, тому я спробую пояснити деякі свої дії, які ви могли не зрозуміти.
1. Питання: Куди ділися 100 балів. Я поніс покарання за те, що зняв їх у вас, та зняв догану за них. Також після того, як ви написали заявку про її зняття, я відповів, що вона буде знята.
2. Питання: Перерозгляд скарги. Ці слова були сказані не мною, але ви чомусь подали скаргу на мене. Я вважаю та впевнений у своєму рішенні, що та скарга не варта перерозгляду. Чому? Я відповів на неї.
3. Питання: Про блат. Ви тричі нанесли удар у зеленій зоні кулаком. Я бачив повну ситуацію: як ви там опинилися та як у вас зав'язалася розмова з гравцем Владом Набановим. Ви всі встали та почали розмову, під час якої збіглися люди і вас оточили. Ви це бачили, але ніяк не попросили гравців цього не робити. Також питання: чому ви саме почали бити Влада та просити його відійти? Чи він робив цю перешкоду? Відповідь: не тільки він, а й інші. На мою суб'єктивну думку, я вважаю, що ви спровокували лідера на ДМ у зеленій зоні, щоб клан отримав покарання. Також питання: чому ви не написали у репорт про перешкоду? Вам гравець не дає вийти у зеленій зоні та вільно пересуватися, але ви замість того, щоб покликати адміністратора, як це зробив Влад, почали бити його кулаками - за це вам було видано ДМ у зеленій зоні. Далі питання: як багом гри Владислав вас вбив і чому за це не видалося покарання? Відповідь: Влад викликав адміністратора, і на вашу агресію, а саме нанесення удару, адміністратор не відреагував. Йому стало цікаво, чому так, і він вирішив опустити приціл зброї та подивитися, чи слідкує за ним хтось. Так і вийшов ДМ у зеленій зоні, за яке я не видав йому покарання, оскільки вважав це необхідним. Також на вашу реакцію, коли на вас направили зброю, а ви зі словами "Давай, давай" показалися як у режимі бога, що карається PG.
4. Питання: Чому видав варн за ДМ у зеленій зоні? Перед видачею покарання я завжди дивлюся на історію гравця, і якщо було подібне покарання, то я видаю більш суворий термін відбуття покарання.
5. Обвинувачення: Блат друзів та негативне ставлення до вас і членів вашого клану. Про блат своїх друзів скажу одне. Я ніколи в житті не ставив одних гравців вище інших. Якби я реально блатив когось, якийсь клан, то мені було б соромно стояти на такій посаді. Про упереджене ставлення до вашого клану мені навіть неприємно читати, тому що я до кожного клану йшов назустріч, я завжди готовий прийти на допомогу та придумати щось цікаве разом з ними, щоб вони змогли зняти покарання з клану. Ваш клан був справді активним та дуже цілеспрямованим, при такому онлайні, який у вас був, ви все одно готові були допомогти або взяти участь у чомусь. Для мене всі рівні.
6. Обвинувачення: Через мене видалили клан. Вибачте, але це було рішення лідера, на яке я його ніяк не спонукав, тому це пусті слова та просто ваша думка, яка не є обвинуваченням.
7. 21:59 - обізвав людину, чому тоді не поніс покарання Тоні? Ваш фрапс всього 21:11 хвилин запису. Я визнаю, що розмовляв на підвищених тонах з гравцем, але я контролював всі свої слова, і ніяк не опускався до образ та нешанобливого ставлення. Повторюю - щоб мені гравець не зробив, я все одно буду до нього ставитися на рівні з усіма.
Також дайте відповідь у особисті повідомлення у Discord. Чому пишете скаргу ви, а не лідер? Якщо докази його, обвинувачення в мою сторону теж його, деякі моменти також стосуються його.