Відмовлено Включно для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Долар.

Шановний гравець
Реєстрування
27 Січ 2026
Дописи
31
Реакції
35
Бали
21
1. Ваш нікнейм:Максим Долар
2. Нікнейм адміністратора:Анастасія Коревті
3. Суть скарги:
Вітаю, шановний Олег Галицький.
Я подав скаргу на адміністратора Дмитра Дахно з приводу неправомірного покарання за DM.
Пояснюю ситуацію:
я знаходився на перехресті, після чого по мені першим відкрили вогонь. У відповідь на це я відкрив вогонь на ураження, внаслідок чого вбив нападника. Згідно з правилами, DM не рахується, якщо по гравцю першими відкрили вогонь, однак, незважаючи на це, адміністратор видав мені покарання за DM.

Окрім цього, я вказував у скарзі на некоректну манеру спілкування адміністратора. Після виданого покарання я написав репорт з проханням телепортуватися для пояснення ситуації, на що адміністратор відповів фразою
«шо там», що не відповідає нормам субординації та адміністративного етикету. Коректною відповіддю адміністратора мало б бути, наприклад:
«Вітаю, шановний гравець, що у вас трапилось?»
Адміністратор Анастасія Коревті проігнорувала даний момент та повідомила, що покарання видано вірно, посилаючись на відкат адміністратора, де, за її словами, видно, що я відкрив вогонь першим.
Разом з тим, я додав відеодоказ зі свого боку, на якому чітко видно, що я нікого не чіпаю, а стрілянина по мені починається першою.

Прошу детально та об’єктивно переглянути скаргу, врахувати надані мною відеодокази та дати оцінку як діям адміністратора, так і правильності виданого покарання.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):скарга
5. Дата порушення:31.01.2025

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,844
Реакції
2,048
Бали
253
Вітаю, переглянувши докази від адміністратора від Вас було помічено порушення першим, ви перші почали стріляти по людині.Покарання Вам видане вірно

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі