Відмовлено Владиславу Савочкіну \ Не справедливе покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберт Рокс

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
323
Реакції
230
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Лея Мореззі
  2. Особистий нікнейм: Роберт Рокс
  3. Суть скарги: ДМ не був намірений, коли намагався закрити вікно, то був білий екран, намагався вибігти з кола щоб вікно пропало і клацав там де хрестик і получалось що бив. Я не бив нікого намірено, це баг. І це не той ДМ, як коли справді вибивали чи вбивали щоб інші гравці не могли взяти участь(це видно по відео що не було такої мети). Крім того це ніяк не вплинуло на можливість гравців зловити так як це відбувалось раніше моменту зльоту, коли гравці стояли і нічого не заважало їм зловити. Прошу розібратись, бо я так розумію формально був незначний дм без використання зброї і який не мав на меті заватити комусь ловити і по суті не завадив, який стався не навмисно. Не вже за це має бути таке суворе покарання! Прошу перевірити логи на наявність цього багу в той момент, був білий екран вікна коли нажав альт і коли намагався закрити його то бив.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    пок.PNG
  5. Дата походження: 21.11.23

Роберт Рокс

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
323
Реакції
230
Бали
48
І там був не тільки баг у мене, коли я зловив і зайшов в котедж то разом зімною зайшов якось інший гравець в той котедж і інші гравці також били один одного, я думаю це повязано з тим що багато гравців знаходились дуже близько один від одного. ДМ під час зльому я так розумію це коли хтось робить це для того щоб завадити іншим зловити а не коли випадково вдарив.

Роберт Рокс

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
323
Реакції
230
Бали
48
Я не згідний з цим покаранням! Це не справедливо! Чому я маю бути покараний без моєї вини? Гравці які не зловили просто знайшли привід щоб позбавити мене права на цей котедж, їм в момент зльоту нічого не заважало ловити вони стали хто де хотів і робили що хтіли я їм не заважав в момент злоту я на цьому наголошую!

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
По відео чітко видно спеціальний ДМ, за ДМ на зльоті прописаний чітко норматив та правило.
На мою думку покарання видано вірно, і своїми діями Ви дійсно заважали гравцям.

Передаю керівництву.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі