Розглянуто Владислав Володін/Халатність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Бер 2024
Дописи
228
Реакції
120
Бали
46
1. Владислав Володін
2. Ілля Абсолют
3. Данний Адмінстратор відкинув лише 2 людей в конфліктній ситуації, хоча він мав би всім видати покарання, тому в мене скаладається думка що він робить "блат" для своїх друзів чи знайомих, так як я почав стріляти по людині яка була чимось не задоволена і він зайшов під час перестрілки в ZZ і я також, але в цій ситуації лише я отримав покарання за DM GZ та DB IN GZ, тому я рахую це халатність або блат і прошу видати покарання гравцям, також я не зафіксував, але гравець 199454 порушив правила 6.14.1(дивіться по логам) 30 хв не пройшло після його смерті і за це порушення адміністратор також не видав гравцю покарання
199454 - FD I GZ та RPK
214366 - DB IN GZ
4. Блат Видача покарання мені
5. 19.03

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,817
Реакції
9,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
Гравець Руслан Деркач [
199454] отримує покарання за порушення правил
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 80

Ви автор Ілля Абсолют [181440] отримує покарання за порушення правил
6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. | Деморган 20 хвилин
6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. | Мут 30-90 хвилин / Деморган 30-90 хвилин / Бан до 5 днів

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі