Розглянуто Владислав Головка | FD + DB

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

G0R1LL4ZZ

Новий гравець
Реєстрування
5 Лют 2026
Дописи
23
Реакції
0
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Владислав Мусанов
2. Нікнейм порушника: Владислав Головка
3. Суть скарги: Під час виконання рейсу на автобусі, мене випередило спортивне авто, яке на повній швидкості влетіло в мінівен, через що, через лобове скло вилетів водій спорткара Владислав Головка, який потрапив мені під колеса. Я, звісно, намагався загальмувати, але великий автобус, враховуючи його вагу, не так легко зупинити. Після чого Владислав Головка відкрив вогонь по моєму автобусу зі штурмової гвинтівки, внаслідок чого були завдані технічні пошкодження ТЗ, але цього йому було мало, тому наостанок протаранив передню ліву частину автобусу.
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин
6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 15-60 хвилин
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
Скріншот з правопорушником:
Відео:
5. Дата порушення: 05.02.2026

Влад Темщик

Ст. Модератор | Центральна Україна [01]
Мл.Адміністратор
Реєстрування
21 Лип 2024
Дописи
212
Реакції
86
Бали
73
1. Ваш нікнейм: Владислав Мусанов
2. Нікнейм порушника: Владислав Головка
3. Суть скарги: Під час виконання рейсу на автобусі, мене випередило спортивне авто, яке на повній швидкості влетіло в мінівен, через що, через лобове скло вилетів водій спорткара Владислав Головка, який потрапив мені під колеса. Я, звісно, намагався загальмувати, але великий автобус, враховуючи його вагу, не так легко зупинити. Після чого Владислав Головка відкрив вогонь по моєму автобусу зі штурмової гвинтівки, внаслідок чого були завдані технічні пошкодження ТЗ, але цього йому було мало, тому наостанок протаранив передню ліву частину автобусу.
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин
6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 15-60 хвилин
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
Скріншот з правопорушником:
Відео:
5. Дата порушення: 05.02.2026
Вітаю, шановний гравець!
Оглянувши вашу скаргу, виношу вердикт!

Гравець Владислав Головка (211711) Отримає покарання: деморган 45хв
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. | Деморган 20 хвилин
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі