Розглянуто Владислав Марловський можливий блат клану KRISTALIKK + показував демку з адмін правами

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Бер 2025
Дописи
130
Реакції
288
Бали
108
1. Ваш нікнейм: Норт Фрей
2. Нікнейм адміністратора: Владислав Марловський
3. Суть скарги: Почав затримувати гравця Стас Малицький його соклани та друзі почали по мені стриляти і я почав порушувати правило 6.50 після чого по моїм догаткам адміністратор Владислав Марловський сидів з ними у войсі та дивився їх/його демку та почті зразу відкинув мене за Багоюз я викликав його в репорт та почав спорити за те що він мені не правильно видав покарання і після чого він включив демку і на демці він мені показував свій відкат з адмін правами і як він мені видавав перевидачу я успів заскріншотити леше те що він мені виписував деморган хотів би щоб ви запросили відкат у адміна і перевірили його на БЛАТ до клану KRISTALIKK ( він раніше був в ньому так що на мою думку це 100% ) ( також можу надати відкат мого порушення і порушення клану KRISTALIKK )
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
Screenshot_2026-02-27-00-50-02-986_com.discord.jpg

5. Дата порушення: 27.02.2026

Коді Флоренс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Бер 2024
Дописи
934
Реакції
556
Бали
153
Вітаю , на той час коли ви хотіли затримувати гравців з клану , ви почали багоюзити . На вас написали репорт і адміністратор прилетів по репорту . Стосовно демки ; адміністратор зайшов показати Вам фото Вашого порушення , і випадково забув на декілька хвилин вимкнути демку . Зо що він отримає дисциплінарне стягнення та з ним буде проведена сувора бесіда

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі