Відмовлено Влад Коломієць 117578//Non rp Cop

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Чер 2023
Дописи
19
Реакції
7
Бали
8
Нікнейм гравця: Влад Коломієць 117578
Особистий нікнейм: Матвій Найт
Суть скарги: Non rp дія,Також відмовився давати відео докази затримання видав мені рошук а саме 1.8 без причини і посадив мене також без причини,мого Друга Дарій Найт також посадили не надали докази також не викликали адвоката хоч зачитали Ірархію. Я прошу видати покарння гравцю за нон рп дія просто так видав рошук посадив,прошу видати покарання а саме догана,Та пониження тому що на такому званні такі помилки недопустимі!!!
Докази (скріншот/відеяко):жжмяк

Реєстрування
1 Січ 2024
Дописи
40
Реакції
17
Бали
11
Вік
27
Суть скарги: Non rp дія,Також відмовився давати відео докази затримання видав мені рошук а саме 1.8 без причини і посадив мене також без причини,мого Друга Дарій Найт також посадили не надали докази також не викликали адвоката хоч зачитали Ірархію. Я прошу видати покарння гравцю за нон рп дія просто так видав рошук посадив,прошу видати покарання а саме догана,Та пониження тому що на такому званні такі помилки недопустимі!!!
Бажаю Здоров'я Шановний гравець!
Оскільки ви заважали процесуальним діям. випадково вас посадив за грати та видав розшук . після чого вас відпустили та зняли розшук.
Не намагайтесь обманути адміністрацію!
Відео доказ:

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Бажаю здоров'я!
Співробітник надав докази, що випадково посадив Вас до КПЗ, так-як ви стояли поруч з порушником, якого потрібно було укласти до КПЗ.
Вас одразу випустили з КПЗ через дану помилку. Не розумію навіщо взагалі скаржитись було, якщо конфлікт було вичерпано.
Також Вам як бонусом, було знято всі статті розшуку через те, що ви потрапили до КПЗ та вас одразу випустили.

Очікуйте рішення слідкуючих!

Юрій Оттоман

Кентік | Центральна Україна 01
Активний гравець
Реєстрування
4 Бер 2023
Дописи
701
Реакції
428
Бали
68
Вік
20
Вітаю, Шановний гравець
Гравець Матвій Найт 70928 (автор) отримує /pmute 60 Неадекватні висловлювання
Від Співробітника СБУ порушень не побачив та була надана відповідь вище

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі