Розглянуто Вова Колодий,Артем Боярский| ДМЗЗ,ДМЗЗКАР,МГ,ОСК,НРП дії|Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Набанов

Генерал НПУ м.Харків на пенсії,Гл.Nabanov Famq.
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
1. Нікнейм гравця:Вова Колодий,Артем Боярский
2. Особистий нікнейм:Олександр Набанов
3. Клан порушника:Вова Колодий - УЛЬТРАС,Артем Боярский-STONIKI
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому:NABANOV
5. Суть скарги:

Доброго дня,Шановний ГА,до Вашої уваги наступна ситуація.
Вийшов із БУ ринку,та почав помаленьку направлятись в сторону траси,коли побачив ще шо на АЗС багато розкиданих машин,то ще тоді у мене виникли якісь підозри шо тут шось твориться.Виїхав на грунтову дорогу і почув постріл по авто,спочатку подумав шо мені здалось,тай і я поїхав далі,після другого пострілу який мені "задимів" машину я вже зупинився,повернувся назад,та почав шукати хто це робить,проїхав на верхівку БУ,нікого там не побачив,оглянув місцевість ще раз,поремонтував авто,та знову вирушив по своєму маршуту.Залишив цю ситуацію,думаю ладно.
Виїхав знову на грунтовку,та знову постріли,тут я вже і побачив шо вони знаходяться на даху СТО -
1701175349541-png.146557

Думаю ну всьо братци,догрались.
Зафіксував одразу нік першого порушника та згодом їх обох.
Далі маленька ремарка.Мене ця ситуація добряче так озлобила,чому я маю відволікатись від власних справ,витрачати кошти на ремонт,лише через те шо двоє персонажів швидше за все казкових "тролять" мене та інших гравців.
Далі,після того як я зафіксував ніки,я ремонтую авто та один з них падає з даху,а саме Вова Колодий.
Доречі,він впав з достатньо великої висоти,та далі побіг,що являє собою НРП дії.
Я йому кажу "От ти і попався".
Після чого його друг починає тулити по мені та моєму автомобілі,питання за що?
1701175703937.png

Артем Боярский

Далі я так конкретно вже згорів,та емоції дають верх.
Після цього коли прибіг прохожий для того шоб мені допомогти,підбігає Вова Колодий який впав з даху і признається що вони це роблять "по приколу".

Я чітко і внятно пояснив йому,що вони - ***********************************и.
Чи можна це рахувати як порушенням з моєї сторони?А як я маю реагувати коли мені 3-чі ламають авто,та щей стріляють по мені?
Чи важаю я,що ці персонажі ***********************************и?Так вважаю,і моє ставлення до них не помінялось.Я і так стерпів перші 2 провокації,а на 3 раз я мав дати відповідь на це все.

Далі він перескович на тему чого я матюкаюсь,після чого проходить ділог,де я чітко висловлюю своє невдоволення цією ситуацією.
Я заверших діало та направився в сторону свого авто,і мене починають просто ДМити,я пробіг пару кружків,ховаючись від них,потім заліз на гору,і здається все ну навіщо далі?Ні вони починають стріляти навіть тоді коли я вже ховаюсь.
Я відхілявся на горі,взяв зброю ,спустився і попрошу замітити не стріляв!
Після чого провів діалог в якому тоже були порушення такі як "МГ" та "нешанобливе ставлення до гравців".

Я поремонтував автомобіль ремкомплектом,сів в авто та знову поїхав,після чого знову пролунав третій постріл по моєму автомобілю,який вибісив мене просто в край,після цієї провокації я повернувся та спокійно вбив першого та згодом після того як другий почав вести по мені вогонь і його також.
Після того другий почав нити,що я граю з чітами,що являє собою розмови після смерті та МГ.

Висновок
Масові порушення правил серверу:МГ-5х
Розмови в ноці
ДМЗЗ-3х
ЗЗДМКАР-4х
Рахую таким гравцям не місце на нашому проекті,та вони мають відбувати своє покарання в бані.
Також,хочу підмітити,що війна з кланом STONIKI була добавлена декілька днів тому,задовго до цієї ситуації.
Також,перевірьте чи ці гравці на момент порушення не знаходились на керівних посадах у їхніх кланах.
Дякую,за адекватний розгляд скарги Артем.

6. Докази (скріншот/відео):Відеореєстратор
Тайм-коди-
0.28 - перші постріли по автомобілю
1:28-другі постріли по автомобілю
2:06-зафіксував ніки порушників
2:12-Один з них впав з даху та інших почав стріляти по мені.
2:51-Початом ДМЗЗ
4:20-нешанобливе ставлення до гравців "Люся"
5:00-МГ
5:50-третій постріл по авто
6:25-Розмови після смерті та МГ
7. Дата порушення:23.11.2023

Вкладення

• 1701175343046.png
    1701175343046.png
    29.6 Кб · Перегляди: 65
  • 1701175349541.png
    1701175349541.png
    29.6 Кб · Перегляди: 145
  • 1701175475650.png
    1701175475650.png
    44 Кб · Перегляди: 69

Лея Мореззі

05 Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Жов 2022
Дописи
955
Реакції
590
Бали
198
Вітаю!
Гравці отримаються покарання згідно з пунктом правил:
Артем Боярский [1642] та Вова Колодий [1552] - DM ZZ - /jail 180 або /warn
DM Car - /jail 30-120
NonRP - /jail 30-60
MG - /pmute 15-30
Розмова в ноці - /pmute 30
Образа гравців - /pmute 60-180 або /pban 3-14
Олександр Набанов [2002] - Образа гравців - /pmute 60-180 або /pban 3-14
MG - /pmute 15-30
NonRP - /jail 30-60

Зважаючи на численні зловживання правилами серверу гравці Артем Боярский [1642] та Вова Колодий [1552] отримають покарання:
Зловживання порушеннями правил серверу - /warn - /pban 1-31
Розглянуто.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі