Розглянуто Вікторія Ведмідь

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝒟𝒶𝓃і𝓀 𝐻𝑜𝓂𝓈

Поважний гравець
Реєстрування
12 Чер 2025
Дописи
143
Реакції
156
Бали
48
  1. Нікнейм лідера/заступника: Віктор Медвідь і та Ваня Кишнишик
  2. Особистий нікнейм: Данік Клауд
  3. Суть скарги: Масові порушення її і її співробітника а саме порушення правел UG 2.4. Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів міст/сіл. | Попередження/Догана/30хв в деморгані , Порушення Закон №9217 що свідщить шо держ.громадянини повині на зміні носити тільки держ 2.39. "NonRP аксесуар держ" - заборонено встановлювати NonRP аксесуар, або аксесуар який не відповідає вашому званню / підрозділу / фракції встановленому дрес-коду. |. одяг а як на врапсі буде видно що Вікторія носить на шоломі рожки а її співробітник велику колонку по рп з нею важко бігти, чому співобітник Ваня спершу непреревірив чи я знахожуся у рошу у мене була маска як вони дізналися що це я , незачитання міранди міранда зачитується все навіть коли в тебе є рошук 2.7. Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності. | Попередження/Догана/Звільнення чому співробітник сказав таку вразу"мені можна всьо" це є перевищення повноважень 2.32. Заборонено порушувати правила серверу. | Попередження/Догана/Звільнення + ЗЧС 2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн . ТА ЧОМУ СПІВРОБІТНИКИ МЕНЕ ЗАТРИМАЛИ В ІНШІЙ КРАЇНІ? Прошу щоб Вікторія отримала догану а її співробітник був звільнений за NonRp держ. (Також вибачаюся за тещо не початка фрапс включив після того як мене заламали)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик тайм-код 0.8 перевишення повноважень 1.22 садять в машину 2.48 Ваня говорить не в офтоп що він засновник гри 6.03 садить в деморган
  5. Дата походження: 24.11.2025

6. 1750001359719.png

Майор ЗСУ 10:07:25-13:08:25
    Полковник НПУ 21.09.2025-06/10/25
    Полковник ЗСУ 04.11.25
    1750001359719.png

Лєо Галанте

💔
Активний гравець
Реєстрування
16 Тра 2024
Дописи
830
Реакції
1,697
Бали
153
Вітаю
Згідно відеодоказу ваше затримання і взаємодія з вами була відіграна в голосовий чат,
хоч і з незначними порушеннями
Стосовно нон-рп аксесуарів : на головній сторінці форуму СБУ тема дрес-коду відсутня,
адже не являється обов'язковою для закріплення
Стосовно пункту 2.4. - з співробітником СБУ буде проведено бесіду щодо уникнення подібних випадків та застосоване усне попередження

Порушень правил серверу,недбалого ставлення до посади чи NonRP Держ на відеодоказі не побачив -
вам варто більш детально ознайомитись з тлумаченням цих пунктів

Відповідно,порушення працівників недостатньо критичними для зняття з посади чи застосування більш суворих
мір покарання

Надалі контроль буде посилено та інформацію буде передано слідкуючій адміністрації

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі