- Реєстрування
- 24 Вер 2023
- Дописи
- 82
- Реакції
- 16
- Бали
- 11
- Нікнейм адміністратора: Віктор Микалойович
- Особистий нікнейм: Ділан Алтонен
- Суть скарги: 4 дні тому я отримав попередження аж за 2 причини, а саме: "NonRP держ. + Багоюз". Чесно кажучи я розумію, що в той момент натворив таку кашу, яку мабуть оскаржити наврядчи вийде, але просто кажучи в той момент я був спровокований та згніваний, оскільки гравець, що писав на мене скаргу (а саме Максімка Білоусік), не надав повних доказів, де він до цього вбив мене 2 рази, коли я просто виписував штраф громадянам за порушення ПДР. Через що вирішив в стані злості помститися йому таким чином, що прописав на нього команду /purs та вбив багоюзом. Я розумію що вчинив неправильно стосовно своєї помсти, і дуже за це вибачаюся та приношу своє урочисте вибачення, але даним гравцям які навіть не відрізняють штраф від затримання, іншими діями не довести того що вони не праві, тим паче від даного гравця було дуже багато порушень, та він багато разів отримував блокування по причині: Образи родичів, згадка родичів, багоюз, тощо.
- Але, суть не в цьому...
- Я просто хочу щоб мені зняли попередження хоча-б на цей раз, я серйозно не хотів такого робити та навіть не бажаю робити порушень, і стараюся з цим зав'язати (оскільки за останній час я почав отримувати багато мутів, деморганів, тощо). Насамперед, я бажаю спробувати себе на високих посадах в державних організаціях (9, 10 та 11 звання наприклад ), та також обіцяю проявляти активність на даних посадах, тому що тільки нещодавно я зміг полагодити мікрофон та нарешті мені стало зручніше грати, до того ж з'явилася можливість спробувати себе на вищих званнях. Та і тим паче, без державних організацій та кланів Я вже не уявляю як грати в цю гру, тому що просто кататися на роботах та копичити гроші нудно.
- Тому дуже прошу старшу адміністрацію вибачити мене за скоєні порушення, я справді стараюся більше не порушувати та стримувати свої дії, хотів би щоб Ви мене вибачили на цей раз, хоча шанси на це маленькі, але я всеодно сподіваюся, що Ви знімите мені попередження. Дякую!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 14.07.2024 (дата видачі покарання), 18.07.2024 (дата написання скарги).