Розглянуто Віталій Йосип // Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Нік Капоне

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
260
Реакції
358
Бали
83
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм: Віталій Йосип
  3. Суть скарги:
    Шановна адміністраціє, Мене звати Віталій Йосип, і я звертаюся з проханням повторно переглянути рішення щодо блокування мого акаунта через порушення пунктів 2.15 та 2.16 правил.
    Я визнаю, що припустився помилки, і щиро шкодую, що ситуація склалася саме так. Мої дії не мали зловмисного наміру — швидше за все, це було наслідком неуважності. Я повністю усвідомлюю свою відповідальність і гарантую, що подібного більше не трапиться.

На цей момент я уважно ознайомився з усіма правилами проекту й зробив для себе необхідні висновки. Прошу надати мені ще один шанс — у вигляді зменшення терміну блокування або часткового пом’якшення санкції.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://ibb.co/8gYjLfKL
  5. Дата походження: 04.06.2025

Макс Крутов

😈 Kрутов 😈
Реєстрування
25 Лип 2023
Дописи
226
Реакції
345
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм: Віталій Йосип
  3. Суть скарги:
    Шановна адміністраціє, Мене звати Віталій Йосип, і я звертаюся з проханням повторно переглянути рішення щодо блокування мого акаунта через порушення пунктів 2.15 та 2.16 правил.
    Я визнаю, що припустився помилки, і щиро шкодую, що ситуація склалася саме так. Мої дії не мали зловмисного наміру — швидше за все, це було наслідком неуважності. Я повністю усвідомлюю свою відповідальність і гарантую, що подібного більше не трапиться.

На цей момент я уважно ознайомився з усіма правилами проекту й зробив для себе необхідні висновки. Прошу надати мені ще один шанс — у вигляді зменшення терміну блокування або часткового пом’якшення санкції.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://ibb.co/8gYjLfKL
  5. Дата походження: 04.06.2025
Третье лицо‼️

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,993
Реакції
1,838
Бали
253
Вітаю
Ваш основний акаунт було оскаржено до 30 днів, покарання на твінку так і залишається.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі