Відмовлено ГС, ЗГС Держ \ Зловживання та блат, некомпетентність та злив гравців та фракції УСБУ Д

Роберт Рокс

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
323
Реакції
230
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Олексій Хоффман
  2. Особистий нікнейм: Роберт Рокс
  3. Суть скарги: Олексій Хофман заблатив гравців фракції ВРУ. Нещодавно гравець 21697 вмішався в мій РП-процес, заважав його проведенню на території БУ-ринку вчиняючи ряд Нон-Рп дій, вважаючи що я маю його впізнавати, як пр-міністра не дивлячись, що він у масці, яка приховує обличчя ("NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу." (п. 6.19)), зловживаючи офтопом, погрожуючи зливом мене з фракції завдяки можливостям його персонажа(відео доказів стосовно ситуації великий обсяг, надам керівництву при вивченні ситуації). Цього гравця заблатили генерал СБУ, Прокурор, Суддя(?), які при відігруванні РП відкрито ігнорували мої аргументи та мої пояснення і явно робили все для того, щоб злити мене з фракції використовуючи можливості своїх персонажів. (3. Заборона на використання службового становища (п. 6.48)., "Всі гравці мають право на справедливе та однакове ставлення, незалежно від їх статусу на сервері чи інших факторів."). Важливо! Ці гравці стверджували, що Пр-міністр має апсолютну недоторканість, тобто по РП може вчиняти будь-які дії уникаючи не лишень кримінальної відповідальності, а й спеціальних заходів передбачених стосовно порушників громадського порядку, тощо. А це в свою чергу порушує п. 6.48 загальних правил проекту. Ці представники фракції стверджували, що вони апсолютно недоторкані і я не маю права виконувати свої обовязки передбачені для мого персонажу, навіть, якщо є порушення законів з їх сторони, що є Нон-РП, в реальному житті, якщо міністр чи навіть президент, якщо буде вчиняти незаконні дії, то його як мінімум заарештують до вияснення. Інша справа процесуальні дії, стосовно тримання під вартою, суд, позбавлення волі, на що потрібні відповідні санкції. Тобто дані гравці використовують недоліки правил серверу, свою некомпетентність та зловживають можливостями їх персонажів для власної вигоди. Я задава прості питання, як по їхньому має реагувати поліцейський, якщо на його очах міністр буде розстрелювати перехожих? Відповідь була одна - апсолютна недоторканість. Така недоторканість може бути тільки в тоталітарних країнах і в ГТА Україна така риторика не припустима! Звичайно, що це гра, але який наратив нестиме таке правило? Я признаю, що порушив правило знаходячись на патрулі один, але мій напарник вилетів з гри, по мені біля БУ відкрили вогонь і заїхали в середину, і я діяв виходячи з РП ситуації та обставин. Так я заслуговую на покарання, якщо вже прискіпливо чітлятись за норми статуту і не зважати на оставини, які я вказав. Але ЗГС не дочекавшись завершення РП-ситуації звільнив мене з фракції та додав до ЧС Держ на 90 днів(зберається, або вже це зробив), а також зберається злити генерала. Звертаю вашу увагу, що СБУ Дніпра та НПУ Дніпра на відміну від СБУ К має високий актив, приймає участь у патрулюванні, Генерал та керівний склад постійно читають лекції та приділяють максимальну увагу до особового складу, намагаються створити ефективну та цікаву фракцію! Але Олексію Хофману достатньо ситуації, коли я "сержант", який декілька днів тому приднався до фракції, зробив не значне як на мене порушення (через обставини, які я вказав!), за яке максимум що можна було видати це догану, а враховуючи що я всього мав 2 ранг, то мож було і попередження дати, вирішив злити мене, генерала і всю фракцію, так як через учунення лідера та мене відбувається негативний вплив на усю фракцію, яка зараз є найкращою! Подивіться на актив Київського СБУ, я відколи граю на 06, жодного разу не бачив їх в патрудюванні, відбиванні ВЧ. Їх генерал зневажливо поставився до мого генерала, коли я попросив повідомити його про ситуацію, те що його персонаж є ГУ м.Києва не означає, що від може дозволяти собі таку зневагу! Я покажу вам відео, як він поливає брудом СБУ Д, сверджує, що ми постійно порушуємо, але чомусь не каже, про те що його фракції не видно і не чути! Генерал К стверджує, що ми в СБУ Д, маємо знати всі закони та правила - прекрасно! Ініціатива наказуєма, те що ти вимагаєш від нас перш за все має вимагати від себе! Прошу адміністрацію організувати збори фракції СБУ К і провести превірку, на скільки знають всі закони та статут його підлеглі. Отже, прошу розібратись в ситуації де гравці ВР та СБУ К зловживають та блатять один одного з позиції власної вигоди, намагаючись максимально нашкодити мені та моїй фракції. Також прожу вирішити питання з Олексійом Хофманом, який використовує свої можливості для того, щоб робити шкоду, а не робити проект та фракцію кращими. При такому підході я казав вже, що лідери ВРУ та ГС Держ можуть їздити по карті і провокувати розповідаючи в масках, що їх айді мають знати всі і що їм можна все, бо вони недоторкані, а Олексій буде слідкувати за будь-якою можливістю злити тих, кто йому не довподоби, або хто не подобається його кентам. Також зверніть увагу на те, що в бюджет надходять великі кошти, якими розпоряджається ВРУ, мені повідомили що дані гравці зловживають корупцією, що вже має характер махінацій. Є інформація про те, що маханаціями група цих "недоторканих" виводить на власний баланс понад 50кк щомісяця і на що або закриває очі ГС та ЗГС Держ або не приділяє цьому належної уваги. Тому прошу перевірити цю інформацію, бо виходячи з того як вони допомагають один одному "рашати питання" ці розмови пояснюють їх "кругову поруку". Виходить так, що в Києву вони мутять бабки і все інше їх не цікавить, як і розвиток їх фракцій, а вже фракційний актив на плечах Дніпра. Гарно влаштувались дорогенькі! Але тоді генерал Дніпра має очолювати СБУ К виходячи з того скільки він робить для фракції! А ВРУ не для того щоб красти гроші з бюджету і зливати гравців держ фракції, а для того щоб використовувати бюджет виключно для розвитку цих фракцій. Ми не для того платимо податки, щоб вони могли побільше вкрасти і афкашити в ВРУ розказуючи на БУ про те що вони недоторкані і всі мають перед ними "ставати на коліна". Більше того не буде! А щоб їх всі знали вони мають мати актив, немає активу - допобачення! Для чого нам афкашки-махінатори, які возомнили себе "царьками" і написали під себе закони які протирічать загальним правилам проекту і здоровому глузду.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): за вимогою
  5. Дата походження: 20.022025

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Моменти скарги повторюються з минулою скаргою, на яку відповідь надано
тут.

За діяльність лідера СБУ м. Дніпро, Руслана Хомича: на посаді перебував 10 днів, з яких 2 дні заходив до гри лише з 17:00, а всі інші дні – з 22:00. Основну частину часу перебував у грі вночі, що не є задовільним. На це кілька разів наголошував слідкуючий за СБУ м. Дніпро, ГС та ЗГС Держ щодо активності на посаді.

З огляду на ці фактори, ГС та ЗГС Держ прийняли рішення зняти Руслана з посади.

Щодо активності інших державних структур, слідкує слідкуюча адміністрація, і в її обов'язки входить реагування на пасивність організацій.

Перебування вас в "Чорному списку організацій" немає.

Відмовлено.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі