Розглянуто ГУСБУ| Державне Бюро Розслідувань | №10062025 |ККУ 39, 23 | OPEN

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джеймс Вальтер

Поважний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
301
Реакції
172
Бали
88
1749582724877.png

ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ

Статус: ВІДКРИТО.
Дата відкриття: 10/06/25.
Головний слідчий: Джеймс Вальтер.
Слідча група: Джеймс Вальтер.

ОПИС

10 червня о 17:16 побачив людину зі зброєю, я зупинвся щоби підійти та запитати ліцензію. Людина одразу сховала зброю та почала заперечувати факт її присутності, після чого громадянка яка працювала на роботі евакуатор підійшла та почала заважати розмові з громадянином, після чого вона відкрила вогонь та після чого мені довелося використати зброю задля власної безпеки та оборони, після чого громадянин також відкрив вогонь зі зброї, яку я питав ліцензію.

ФІГУРАНТИ СПРАВИ

Іʼмя: Тарас Шабля.
Статус: Організатор.
Додаткова інформація: На волі.

Іʼмя: Кэйт Малявін.
Статус: Організатор.
Додаткова інформація: На волі.

Іʼмя: Джеймс Вальтер.
Статус: Виконавець.
Додаткова інформація: -.

ДОКАЗИ

Доказ

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ

Наразі звинувачених викликано на допит.
Слідчий ДБР - Джеймс Вальтер

Підпис:

1749583123427.png

Останнє редагування:

Джеймс Вальтер

Поважний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
301
Реакції
172
Бали
88
1749583248784.png

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.
10/06/25.

РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС
Я, Слідчий ДБР - Джеймс Вальтер, доповідаю про те, що:

10 червня о 17:16 побачив людину зі зброєю, я зупинвся щоби підійти та запитати ліцензію. Людина одразу сховала зброю та почала заперечувати факт її присутності, після чого громадянка яка працювала на роботі евакуатор підійшла та почала заважати розмові з громадянином, після чого вона відкрила вогонь та після чого мені довелося використати зброю задля власної безпеки та оборони, після чого громадянин також відкрив вогонь зі зброї, яку я питав ліцензію.

ДОКУМЕНТАЦІЯ
(a) Відеофіксація
(b) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган порушити кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею № 39, 23 ККУ.

Підпис:
1749583330700.png

Останнє редагування:

Бодя Громoв

🔫 𝑺𝖚𝖓𝖉𝖇𝖊𝖗𝖌 𝖋𝖆𝖒𝖖 💯
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
36
Реакції
92
Бали
23
СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
10/06/2025р.
ПОСТАНОВА
про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження

Я, Полковник Бодя Грозний, розглянувши повідомлення про злочин №10062025, що надійшов від Слідчого ДБР Джеймс Вальтера та матеріали перевірки

ВСТАНОВИВ:

10 червня о 17:16 побачив людину зі зброєю, я зупинвся щоби підійти та запитати ліцензію. Людина одразу сховала зброю та почала заперечувати факт її присутності, після чого громадянка яка працювала на роботі евакуатор підійшла та почала заважати розмові з громадянином, після чого вона відкрила вогонь та після чого мені довелося використати зброю задля власної безпеки та оборони, після чого громадянин також відкрив вогонь зі зброї, яку я питав ліцензію. Беручи до уваги, що є достатні дані, що вказують на ознаки злочину, передбачених статтею № 39,23 ККУ

ПОСТАНОВИВ:

1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених статтею № 39,23 ККУ.
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.

заступник Голови СБУ
полковник Бодя ГРОЗНИЙ
Підпис:

1749587768218.png

Останнє редагування:

Джеймс Вальтер

Поважний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
301
Реакції
172
Бали
88

1749588225220.png

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,

10/06/25.

ПРОТОКОЛ
о результатах експертизи

Я, Слідчий ДБР - Джеймс Вальтер, отримавши вилучені матеріали для проведення експертизи, провівши дослідження матеріалів.

ВСТАНОВИВ
06 місяця 2025 року, у 23:42:35 було проведено експертизу матеріалів, вилучених у фігуранта кримінальної справи №10062025. Експертиза проходила у складі працівника МВС – Джеймс Вальтер.
Результати експертизи: Вдалося дійти до того, що громадянин який був на відео - це: Тарас Шабля. Громадянка на відео - це: Кэйт Малявін.

ВІДЕОЗАПИС ЕКСПЕРТИЗИ
(a) Відеозапис №1: Результат експертизи.

Підпис:
1749588479334.png

Джеймс Вальтер

Поважний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
301
Реакції
172
Бали
88
image.jpg

СХІДНА УКРАЇНА, ДНІПРО,
ДЕРЖАВНЕ БЮРО РОЗЛІДУВАНЬ.
10/06/25.​
ПОВІСТКА ПРО ДОПИТ
Повістка про допит підозрюваним: Кэйт Малявін, Тарас Шабля
Надаю копію документа - Повістка

Слідчий ДБР/Капітан ГУСБ м. Дніпро - Джеймс Вальтер
Підпис:
1748871250118.png

Джеймс Вальтер

Поважний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
301
Реакції
172
Бали
88

1749637570128.png
СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
11/06/25.
ПРОТОКОЛ
допиту підозрюваного

Я, Слідчий ДБР - Джеймс Вальтер, 06 місяця 2024 року, допитав підозрюваного у справі №10062025.

Тарас Шабля на допит не з'явився.

Ім'я та прізвище допитуваного: Кэйт Малявін
Дата народження: 04.03.2001
Місце проживання: Київ
Громадянство: Україна
Місце роботи або навчання: Евакуатор
Контактний номер: +380976580160

Під час допиту вдалося встановити наступне:

Поясніть, що саме Ви робили 10 червня о 17:16 на місці події? Ви перебували на роботі? - За словами підозрюваної вона працювала на роботі евакуатора та по неї почали стріляти співробітники СБУ.

Чи знали Ви громадянина, до якого підійшов слідчий Джеймс Вальтер? В яких Ви з ним стосунках? - Ні
  • Чому Ви підійшли до місця, де слідчий спілкувався з громадянином? Яка була Ваша мета? - За словами підозрюваної, вона приїхала на місце розмови задля впевнення, що це був той співробітник СБУ, який стріляв по неї.
  • Чи робив слідчий зауваження щодо Вашої поведінки? Якщо так — які саме? - Сказав відійти.
  • Чому Ви почали втручатися у розмову між слідчим та громадянином? - Тому що подумала, що це той співробітник, який відкрив вогонь раніше.
  • Чи була у Вас із собою зброя? Якщо так — яка саме, чи є дозвільні документи? - Зброя М4, ліцензії немає.
  • Чому Ви здійснили постріл у бік слідчого Джеймса Вальтера? - З метою помсти.
  • Чи відчували Ви загрозу з боку слідчого? Яку саме? - Завжди присутність загрози при баченні співробітників НПУ та СБУ.
  • Чи попереджували Ви слідчого або громадянина про намір застосувати зброю? - Ні
  • Скільки саме пострілів Ви зробили? Куди цілилися? - Коло 5 пострілів, цілилася в броню.
  • Чи діяли Ви за власною ініціативою, чи хтось підмовив Вас застосувати зброю? - За власною ініціативою.
  • Чи бачили Ви, що громадянин також застосував зброю? Коли саме це сталось? - Ні, не бачила.
  • Чи знали Ви заздалегідь про наявність зброї у громадянина? - У нього була вже зброя в руках.
(a) Відеоматеріал №1: Допит ((Клікабельно))
Підпис:
1749639163778.png

Джеймс Вальтер

Поважний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
301
Реакції
172
Бали
88

1749639272233.png

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
11/06/25.
ПОСТАНОВА
про передачу кримінальної справи до суду

Я, Слідчий ДБР - Джеймс Вальтер, розглянувши матеріали кримінальної справи №10062025, під страхом лжесвідчення

ВСТАНОВИВ:
У ході проведення слідчих заходів, після збирання доказів було доведено провину підозрюваних.

ПОСТАНОВИВ:
1. Передати кримінальну справу №10062025 на розгляд до суду.

Підпис:
1749639332909.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі