Розглянуто Грубі порушення від НПУ Х

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Гру 2023
Дописи
88
Реакції
10
Бали
23
Вік
30
  1. Нікнейм гравця: 9754, 44225
  2. Особистий нікнейм: Санічка Хелл
  3. Суть скарги: Грубі порушення, а саме:
  4. Тайм код: 0:45 - Немає субординації, ДМ ЗЗ без причини, Нон РП Тайзер
    1:05 - Погрози, MG
    4:55 - Дав розшук, не запросивши паспорт, без РП відігровок
  5. Докази (скріншот/відео):
    І головне що додати, це те, що я НІЧОГО не порушив, і дана людина посадила мене за посягання на життя співробітника правоохоронного органу. Так, він вдарив мене тайзером, і почав стриляти по мені, логічно що я мав право трохи відбитись. А що ще краще, адміністратор який за нами слідкував, НІЧОГО не зробив даному співробітнику. За те мені з моїм другом, дав мут👍
  6. Дата порушення: 23.02.2025

Михайло Солідний

ГС Неоф | Чорноморський край 07
Куратор лідерів
Реєстрування
5 Гру 2023
Дописи
1,728
Реакції
550
Бали
253
Вітаю!

Розглянувши вашу скаргу виношу відповідний вердикт:

Гравці були звільнені з фракції лідером організації! Але незважаючи на це, понесуть покарання, а саме:

Гравець Віталій Батькович[9754] отримує покарання за порушення правил серверу, а саме:

5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. |
80 хвилин мута

6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. |
ВАРН

6.27. "Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами |
60 хвилин деморгана

Гравець Денис Араев [44225] отримує покарання за порушення правил серверу, а саме:

6.27. "Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами | 60 хвилин деморгана

Гравець Юрчик Хелл[40529] отримує покарання за порушення правил серверу, а саме:

6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній) | 20 хвилин деморгану

Стосовно ваших порушеннь - ви вже отримали покарання

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі