Розглянуто ДМ КАР в ЗЗ ,навмисний таран! | R -1411

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Амір Легенда

Генерал
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
267
Реакції
225
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Амір Алієв [ 96457 ]
2. Нікнейм порушника: Кейзурро Марроу ( 81993 ), Олена Марроу ( 92785 )
3. Назва клану порушника: BRABUS
4. Суть скарги: Якийсь незнайомець , Кейзурро Марроу сів в автомобіль без дозволу , і катався зі мною . А ось його можлива подружка ,переслідувала ,і задеемила ДМ КАР в ЗЗ,пришлося проїхатися з ними по НонРП ,і втопити автомобіль ,але й тоді вони не відстали ,я перезайшов (зауважу ,це не поодинокі випадки, і іншими гравцями з ціх банд). Я розумію Фанатів))) ,а от переслідувачі, вибачьте і сопровождающие виглядають як маньяки!А це UGTA забороненно наскільки я пам'ятаю.😆
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
Тайм код: (
2:18 )
6. Дата порушення: 29.01.2026

Останнє редагування:

Тім Тімич

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Вер 2023
Дописи
1,345
Реакції
634
Бали
251
Вік
41
Вітаю шановний гравець!

Уважно передивившись ваш відео доказ виношу вердикт: гравець, якій вас нібито протараніл , випадково врізався в вас і за того що ви призупинились , на вашому відео відно, що після того як ви уїхали з морського порту саме цей гравець більше вас не прислідував. Що стосується гравця, який сів без вашого дозволу, то ви могли його випхати з авто чере TAB , після чого він би більше не сів, але ви йому дали дозвіл сісти і це видно на вашому відео.

Що стосується гравця 96457 , то він отримує покарання у вигляді деморгана на 15 хвилин за NonRp Drive

Розглянуто​

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі