Зачинено ДМ // СБУ // Прохання Олега Галицького не перевіряти //Перезалив через незрозумілу відповідь адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Драгон

Активний
Реєстрування
15 Тра 2023
Дописи
112
Реакції
55
Бали
31
Нікнейм гравця: Микита Амбрела 6507, ... 177
Особистий нікнейм: Роман Драгон
Суть скарги: Я працював на угоні і працівники СБУ почали мене зупиняти я почав від них тікати після цього вони почали стріляти по мені (хочу запримітити що працівники СБУ стриляли не по колесам як сказано в статуті, а саме по мені) після того як в мене пропала машина і на цьому РП ситуація мала закінчитись, але працівники почали стріляти по мені та вбили мене. Хочу запримітити що я не втікав в ЗЗ, а просто побіг працювати на роботу і коли в мене пропало авто РП закінчилось і я мав право іти в ЗЗ, але після того як РП ситуація закінчилась працівники СБУ спеціально під'їхали до мене і вбили мене знаючи що я попаду в тюрму тобто з їх сторони було ДМ вбивство без причини після закінчення РП ситуації. Я вже подавав скаргу, але в тій скарги не взяли до уваги, що мене вбили спеціально но після закінчення РП ситуації
Докази (скріншот/відео): Тиць
Дата порушення: 26.11.2023

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,318
Реакції
5,041
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Передаю п.ГС Держ. або ЗГС Держ.!

Вадим Садівський

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
17 Чер 2023
Дописи
691
Реакції
561
Бали
98
Вік
28
Вітаю, розглянувши вашу скаргу скажу, що порушень зі сторони СБУ я не бачу, ви відкрито здійснили ухід від погоні в ЗЗ. Ніяка Рп ситуація, при тому коли пропадає машина, не закінчується.
Згоден з покаранням адміністратора.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі