Розглянуто ДМ тричі + образи + неповажне ставлення до гравців

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Новінський

Поважний гравець
Реєстрування
9 Сер 2024
Дописи
153
Реакції
124
Бали
46
1. Нікнейм гравця: Верба Фераррі, Ромчик Фераррі
2. Особистий нікнейм: Віктор Пінчук
3. Клан порушника: FerarriFamQ
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: FernandoFamQ
5. Суть скарги: Дані гравці просто так, підкреслюю, жодної провокації від мене не було розстріляли мене три рази. Окрім цього, ці гравці вживали нецензурну лайку по відношенню до мене та з їх боку були провокації. З урахуванням сказаного і те, що ці порушення повторились три рази, повторно, вимагаю видати обом гравцям максимальне покарання за порушення - бан.
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
5.10.
"Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин

6. Докази (скриншот/відео):
https://youtu.be/kjQorYRaQGg
7. Дата порушення: 21.07.2025

Останнє редагування:

Тім Тімич

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Вер 2023
Дописи
1,345
Реакції
634
Бали
251
Вік
41
Вітаю шановний гравець!

Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт: гравець 97130 отримує покарання: 5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут 40 хвилин. 5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут 70 хвилин. 6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 80 хвилин. 6.7. "FF" - Friendly Fire - нанесення шкоди члену своєї команди / організації. | Деморган 20 хвилин.

Гравець 95028 отримує покарання: 6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 80 хвилин. 6.7. "FF" - Friendly Fire - нанесення шкоди члену своєї команди / організації. | Деморган 20 хвилин.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі