Розглянуто ДМ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
12 Лис 2024
Дописи
8
Реакції
21
Бали
8
1.Особистий нікнейм Тема Азгард
2.Айді гравця 98842
3.Суть скарги
Хочу подати скаргу на гравця за порушення правил, зокрема тому, що цей гравець вже неодноразово порушував правила сервера. Опишу ситуацію детально:

Під час поїздки я побачив гравця з поламаним транспортним засобом і вирішив запропонувати допомогу, запропонувавши ремкомплект у разі потреби. У відповідь не почув жодного слова і помітив, як гравець дістав зброю. Відчувши загрозу, я почав тікати, але гравець відкрив вогонь, внаслідок чого було зіпсовано мою машину, а я отримав вогнепальне поранення.

Вважаю, що дані дії порушують правила:

FD (Free Damage) — нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. Це порушення передбачає деморган на 15-30 хвилин.
DM (DeathMatch) — безпричинне доведення гравця до несвідомого стану без IC підстав. Карається деморганом на 60-100 хвилин.
DM Car — навмисне псування транспорту без IC підстав. Карається деморганом на 5-30 хвилин.
Зазначений гравець раніше вже неодноразово порушував правила сервера.

4.тик
5. 00:27 дістав зброю, 00:35 відкрив вогонь.

Нікіта Карпенко

Пенсія | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
13 Січ 2024
Дописи
1,191
Реакції
721
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!

Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Гравець #98842 отримує покарання за порушення правил UKRAINE GTA, а саме:
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі