- Реєстрування
- 13 Лип 2022
- Дописи
- 42
- Реакції
- 6
- Бали
- 63
ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ
РАПОРТ НА ПЕРЕВЕДЕННЯ ДО ЛАВ ДСНС
↓
ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ:
Даний розділ призначений для подачі рапортів співробітниками інших державних структур на переведення до лав Державної служби України з надзвичайних ситуацій.
Кожен поданий рапорт проходить обов’язкову перевірку керівним складом. Рішення щодо переведення приймається виключно керівництвом ДСНС.
Даний розділ призначений для подачі рапортів співробітниками інших державних структур на переведення до лав Державної служби України з надзвичайних ситуацій.
Кожен поданий рапорт проходить обов’язкову перевірку керівним складом. Рішення щодо переведення приймається виключно керівництвом ДСНС.
↓
ВИМОГИ ДО КАНДИДАТА:
До подачі рапорту допускаються лише особи, які відповідають наступним вимогам:
• Наявність мінімум 4-го рангу у поточній державній структурі.
• Обов’язковий дозвіл від керівництва (лідер / заступник).
• Термін служби після останнього переведення — не менше 5 діб.
• Відсутність дисциплінарних порушень (IC/OC).
↓
ФОРМА РАПОРТУ:
Я, (Ім’я Прізвище), перебуваючи на посаді у державній структурі, подаю рапорт на ім’я Генерала ДСНС з проханням розглянути мою кандидатуру для переведення до лав Державної служби України з надзвичайних ситуацій.
З умовами служби ознайомлений, зобов’язуюсь дотримуватись статуту та виконувати накази керівництва.
До рапорту додаю:
• Дозвіл від керівного складу (imgur)
• Паспорт (imgur)
• Трудова книга (imgur)
Я, (Ім’я Прізвище), перебуваючи на посаді у державній структурі, подаю рапорт на ім’я Генерала ДСНС з проханням розглянути мою кандидатуру для переведення до лав Державної служби України з надзвичайних ситуацій.
З умовами служби ознайомлений, зобов’язуюсь дотримуватись статуту та виконувати накази керівництва.
До рапорту додаю:
• Дозвіл від керівного складу (imgur)
• Паспорт (imgur)
• Трудова книга (imgur)
↓
ДИСЦИПЛІНАРНЕ ЗАСТЕРЕЖЕННЯ:
• Рапорти, оформлені не за формою - відхиляються.
• Відсутність будь-якого документа - відмова без розгляду.
• Флуд / оффтоп у темі - карається відповідно до правил.
Останнє редагування: