Відмовлено Давід Моріс/Неправильна Видача покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
27 Кві 2023
Дописи
35
Реакції
14
Бали
18
Нікнейм адміністратора:Давід Моріс
Особистий нікнейм:Вадим Шевченко
Суть скарги: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ЗСУ-13288-2554-dm-non-rp-дії.57120/ в данній скарзі приїхала людина на ЗСУ йому дали 2 хвилини щоб покинути територію після чого він оскнув ЗСУ в мене питання коли ти прийдеш на ЗСУ територію ти знаєш шо вона охороняється і ти приїдеш і скажеш та вони "*************************************************и" чи щось таке не думаю що ЗСУшники просто промовчать а будуть діяти і це вже рахується як ПГ тому що приїхати на ЗСУ і оскнути людину з зброєю це треба бути безсмертним і попробуйте ви приїхати на ЗСУ і оскнути ЗСУшника зі зброєю побачите що вам буде і якщо ви скажете що вони в машині сиділи і нічого не було чути то в них була відкрита дверь
І чому я не можу стріляти за водійським місяцем я можу поставити машину на ручник і виглянути з вікна і так же в реалі деякі люди виглядають з вікна коли здають назад чому не можна тоді нам? І на відео видно як я зупинився перед тим як стріляти

Докази є в жалобі
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Дата походження:16.07.2023

Останнє редагування:

Ярослав Рибальченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2023
Дописи
2,094
Реакції
904
Бали
213
Вітаю шановний гравець!

Адміністратор видав вірне покарання.
Так як, людина яка написала скаргу, вона вас не ображала, дві хвилини ще не пройшло, які були надані.
Ви вбили гравця, без причини.

Закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі