Розглянуто Данило Іванович//Масові порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Долар.

Шановний гравець
Реєстрування
27 Січ 2026
Дописи
31
Реакції
35
Бали
21
1. Ваш нікнейм:Максим Долар
2. Нікнейм порушника:Данило Іванович
3. Суть скарги:
Я подаю скаргу на Лідера НПУ за численні порушення правил та перевищення службових повноважень.

Суть ситуації:

1. Я перебував в АФК під час страйку. До мене підійшов Генерал НПУ та почав звертатись до мене як до гравця, називаючи «Максим Долар».
    • Питання: яким чином він дізнався мій нікнейм без встановлення особи?
    • Чому він звертався до мене як до гравця, а не як до громадянина (RP-персонажа)?
  2. Генерал НПУ дозволяв собі неадекватні висловлювання та некоректне спілкування.
  3. Було видано форму іншій особі без RP-відіграшу (без опису дій про взяття та передачу форми).
  4. Біля ГУ НПУ м. Харкова він безпідставно почав мене затримувати:
    • Не встановив особу.
    • Не переконався, що я перебуваю в розшуку.
    • Використовував фрази типу «кафай Долара», що знову свідчить про використання OOC-інформації.
    • Не представився.
    • Не зачитав права (Міранду).
    • Одразу почав обшук без встановлення особи.

Вважаю, що в діях Генерала НПУ присутні порушення RP-процесу, можливе використання OOC-інформації (MetaGaming), а також перевищення повноважень.
Прошу розглянути дану скаргу та надати відповідну оцінку його діям.

4. Доказ порушення (скриншот/відео):Відео-фіксація з моєї сторони//Відео-фіксація зі сторони Генерала НПУ
5. Дата порушення:20.02.2026

Лєо Галанте

💔
Активний гравець
Реєстрування
16 Тра 2024
Дописи
830
Реакції
1,697
Бали
153
Вітаю,переглянувши надану відеофіксацію виношу вердикт :

1. Генерал НПУ знає не тільки ваш нікнейм, а і вас особисто - ви неодноразово перетинались у фракціях - що,ймовірно, і могло стати причиною скарги на нього,окрім незначних порушень
2. Використання OOC - інформації лідером НПУ не є критичним порушенням для використання Вами настільки неадекватних висловів та грубих образ в його сторону
3. З лідером буде проведено бесіду стосовно використання ООС-інформації,прошу не зловживати образами гравців,це може вплинути на збільшення терміну блокувань у майбутньому
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі