Розглянуто Данило Моралес ,#50027//Провокація.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіллуа Хомс

01 | VOLKOV
Реєстрування
11 Січ 2023
Дописи
62
Реакції
98
Бали
36
1. Нікнейм гравця: Данило Моралес , #50027
2. Особистий нікнейм: Гліб Хомс
3. Суть скарги: Працівник МВС СБУ м.Харків , вирішив зробити провокацію у мою сторону , а саме щоб я зробив DM in GZ , PG. Тобто причина скарги провокація, та не відігровка зброї та не відігровка перезарядки.
4. Особисті докази (скриншот/відео):

TimeCode: 0:15
5. Дата порушення: 04.05.2023

Останнє редагування:

Андрій Сахаров ꑭ

Центурія 100| Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
1,092
Реакції
525
Бали
198
Вітаю,беру скаргу на розгляд.

Андрій Сахаров ꑭ

Центурія 100| Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
1,092
Реакції
525
Бали
198
На відео не видно повної ситуації,але. Бійцю буде видана догана. А також мут на 60 хвилин.
Дякую за скаргу.
Розглянуто

Михайло Морріс

Кошовий отаман
Реєстрування
3 Лис 2022
Дописи
248
Реакції
64
Бали
73
Вітаю , була провокація з моєї сторони але для МВС відігровка м4 та перезарядки не потрібна , тільки Тайзер та гвинтівка

Кіллуа Хомс

01 | VOLKOV
Реєстрування
11 Січ 2023
Дописи
62
Реакції
98
Бали
36
Дивітся у нас виникла ситуація ДТП , цей громодянин почав казати що це NonRPDrive, і мене відкинуть, я кажу давай виклечемо алміністрацію та все вирішимо, у мене на той час Фрапса не було, коли я викликав адміністратора ось ці два панна кудись уїхали, потім вони повернулися і сказали поїхали до єпіцентра , я сказав добре після цього була провокація, а вже потім Пан Лінкевич пояснив громодянину що ДТП це: RP Situation, а не NonRPDrive, на фрапсі все є як ми розібрались, але головна тема це ПРОВОКАЦІЯ, і NonRPАctions .

Михайло Морріс

Кошовий отаман
Реєстрування
3 Лис 2022
Дописи
248
Реакції
64
Бали
73
Дивітся у нас виникла ситуація ДТП , цей громодянин почав казати що це NonRPDrive, і мене відкинуть, я кажу давай виклечемо алміністрацію та все вирішимо, у мене на той час Фрапса не було, коли я викликав адміністратора ось ці два панна кудись уїхали, потім вони повернулися і сказали поїхали до єпіцентра , я сказав добре після цього була провокація, а вже потім Пан Лінкевич пояснив громодянину що ДТП це: RP Situation, а не NonRPDrive, на фрапсі все є як ми розібрались, але головна тема це ПРОВОКАЦІЯ, і NonRPАctions .
Добре але може він не знав чи ви його за дм зз пг , и он спросил

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі