Розглянуто Данііл Козаченк..

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ведмиденка

Активний
Реєстрування
12 Тра 2023
Дописи
12
Реакції
0
Бали
1
1.Нікнейм адміністратора:Даныл Козаченко
2.Особистий нікнейм:Олександр ведміденко
3.Суть скарги:по правилам серверу дозволено робить тіліки 2 акаунта в мене було 2 акаунта на одному я неграю бо тот акаунт подарив другу а він шосі на творив і мене забанили за що мене він же натворив зайшов на свій акаунт почав робити на газелі і проходе хвилин5-10 і приходе бан причина обхід?
4.Докази видачі покарання(скріншот/відео)

Микита Стернюк

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
1,703
Реакції
1,046
Бали
213
Вітаю, шановний гравець. Поясню вас зараз все детально.
1)По-перше, покарані ви були 09.07, тобто пройшло 9 днів з моменту видачі і така скарга в принципі не підлягає розгляду(банально, докази могли б бути вже видалені), але перейдемо до вашого порушення.
2)Перший ваш аккаунт, а саме Олександр Ведмиденко[133081] був заблокований за Образу адміністрації(докази -
)
3)Після блокування, майже одразу ви зайшли на свій другий аккаунт(що і був заблокований за Обхід бану) - Олександр Ведміденко[111027] та продовжили грати на ньому, за що і був заблокований цей аккаунт, так як це порушує правила серверу
4)Чому ж обидва аккаунти належать вам? Бо заходили на них, з однієї Ip-Адреси та пристрою - 5)Також хочу зазначити, що у суті скарги ви написали таке "...в мене було 2 акаунта на одному я неграю бо тот акаунт подарив другу...", хоча насправді обома аккаунтами користуєтесь ви самостійно, вважаю такі дії порушення, а саме Обман адміністрації і хотів би, щоб вам додали термін до вашого покарання

Очікуйте відповідь ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі