Правила Декларації прокуратури

Данило Аккерман

Президент | Північна Україна
Президент
Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
656
Реакції
183
Бали
103
Адреса
Kropyvnytskiy
Президенту України
Від: генерального прокурора України Олександра Адамса

Заява
на подання декларації про доходи

Я, Адамс Олександр В'ячеславович, обіймаю посаду Генерального прокурора у Верховній раді України, відповідно до норм демократичності, подаю декларацію про доходи за тиждень.
У моїй декларації зазначені всі мої доходи, активи та зобов'язання за звітний період. Підтверджую, що вся інформація є точною, повною та відображає реальний стан моїх фінансових справ. Прошу прийняти мою декларацію відповідно до чинного законодавства.
Зобов'язуюся дотримуватися принципів прозорості та звітності.

До заяви прикріплюю докази: декларація доходів Генерального прокурора Адамса О.В
Вітаю. Перевірено. Дякую за чесність та неупередженність!

Олександр Адамс.

Генеральний прокурор України І 04
Реєстрування
31 Жов 2025
Дописи
470
Реакції
111
Бали
48
Президенту України
Від: генерального прокурора України Олександра Адамса

Заява
на подання декларації про доходи

Я, Адамс Олександр В'ячеславович, обіймаю посаду Генерального прокурора у Верховній раді України, відповідно до норм демократичності, подаю декларацію про доходи за тиждень.
У моїй декларації зазначені всі мої доходи, активи та зобов'язання за звітний період. Підтверджую, що вся інформація є точною, повною та відображає реальний стан моїх фінансових справ. Прошу прийняти мою декларацію відповідно до чинного законодавства.
Зобов'язуюся дотримуватися принципів прозорості та звітності.

До заяви прикріплюю докази: декларація доходів Генерального прокурора Адамса О.В

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі