Розглянуто Денис Тимошик

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Мамаєв

Отаман| 07
Реєстрування
4 Чер 2023
Дописи
153
Реакції
153
Бали
88
Нікнейм адміністратора: Денис Тимошик
Особистий нікнейм: Вадім Харісон
Суть скарги: подав заявку на Лідера ДКВС , відмовлено написав недовіра від Адміністрації я хочу дізнатися яка саме недовіра ,я хочу зауважити що мною порушень зроблених ніяких не було доказ Тут,я не був в бані ,не порушував правила Сервера.Я просто Хочу розібратися Чи це Не довіра Адміністрації і за що ,чи це Дениса Тимошика таке рішення захотів дав недовіру ,захотів зняв.І поясніть ситуацію Нормально .І я хочу щоб він Лічно сказав мені за що Недовіра!!!!Також цей Адмінстратор зробив граматичну помилку в назначено обзвону дату доказ Тут це вже передбачає і в казує що цей Адмінстратор є трохи неуважним!!
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тиць
Дата походження: 16.09.24

Останнє редагування:

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,290
Реакції
4,112
Бали
253
Вітаю.

Ваша заявка на посаду лідера ДКВС була складена правильно та на цьому сервері ви не маєте критичних покараннь.
Але передивившись ваші данні у вас є активне блокування за *Образу Проекту* на дуже довгий термін,тому я не можу бути впепений що це не повториться на цьому сервері коли ви будете займати посаду лідера!

Тому через цю ситуацію вам було винесено - недовіру від адміністрації.

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,015
Реакції
2,698
Бали
253
Вітаю!

Адміністратор надав відповідь вище!
ГС/ЗГС держ мають повне право відхилити/схвалити заявку,якщо мають на це підгрунтовану відповідь.
Наразі через ваше блокування,вони не впевнені в вашій кандидатурі!

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі