Розглянуто Джейс Вальтер (Прушення Статуту НПУ та прав людини)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ярослав Лисовський

Поважний гравець
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
80
Реакції
163
Бали
48
  1. Нікнейм гравця: Джеймс Вальтер
  2. Особистий нікнейм: Ярослав Лисовський
  3. Суть скарги: Полковник поліції відмовився надати мені мої права а саме право на адвоката та побив мої речі які були в сумці і видав мене рошук без адката (а в мене була скрита камера в сумці а її там не видно і до речі звідки в мене боді камера) Передаю до ГА/ЗГА це грубі порушення прав людини. (Шкода що нема всьої картини)
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 11.08. 2023

Останнє редагування:

Джеймс Вальтер

Поважний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
301
Реакції
172
Бали
88
  1. Нікнейм гравця: Джеймс Вальтер
  2. Особистий нікнейм: Ярослав Лисовський
  3. Суть скарги: Полковник поліції відмовився надати мені мої права а саме право на адвоката та побив мої речі які були в сумці і видав мене рошук без адката (а в мене була скрита камера в сумці а її там не видно і до речі звідки в мене боді камера) Передаю до ГА/ЗГА це грубі порушення прав людини. (Шкода що нема всьої картини)
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 11.08. 2023
Добрий вечір, ви були затримані за провокаційні дії навколо НПУ Д, ви прийшли на набір, але ви не підходите через вашу трудову книгу, а саме записи в ній. Також питання, звідки у вас є докази, якщо я у вас забрав всі знімальні апарати? Тобто це з вашої сторони вже порушення. Також у вас до цього було дуже багато порушень та провокацій з вашої сторони, чи не є це наступна провокація для затримання? Залишається питанням. Докази через що я вас затримав: фрапс 1, фрапс 2.

Артем Кривий

Активний
Реєстрування
17 Гру 2022
Дописи
234
Реакції
58
Бали
28
Вітаю, людина на яку написали скаргу являється BAD Cop, не побачив порушення зі сторони працівника НПУ
Гравця Ярослав Лисовський буде покарано за порешення правил проєку а саме:
NonRP - /jail 30-60, Провокація гравця - /jail 60-90

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі