Зачинено Джипсі Даймонд//ДМ ЗЗ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Майкл Полсон

Lider ReDragons
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
80
Реакції
34
Бали
21
1. Нікнейм гравця: Джипсі Даймонд(97556)
2. Особистий нікнейм: Майкл Полсон
3. Клан порушника: не видно
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: ReDragons
5. Суть скарги: DM ZZ
6. Особисті докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення: 22.04.2023

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю, надайте повне відео де видно початок конфліктної ситуації, даю вам на це 12 годин.

Майкл Полсон

Lider ReDragons
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
80
Реакції
34
Бали
21
Вітаю, надайте повне відео де видно початок конфліктної ситуації, даю вам на це 12 годин.
Є тільки відривок де він мене до цього стріляв і люто оскав. Почалося все з того що я стріляв по якомусь нн челу на угоні, який раніше почав мене бити. На фрапс це не попало, але він пристав до мене за те, що я, ніби-то, всадив в нього обойму з калаша і він помер(доказу цього в нього звісно не було коли я спитав. Якщо таке справді було, то нехай прикріпить) На відео #1
Видно в чаті як його, я так розумію знайомий, теж, по-суті, оскав мене, до речі, він же мене і вбив до цього, але на нього я нічого не маю, тому що не маю фрапса. На відео #2
(від 0:00 до 1:50 те, як він, я так зрозумів, все обдумав і відстав від мене) видно як вже головний герой відео повернувся, і почав лупити мене. Далі він сам собі щось вирішив.. На той момент я повірив що він угомонився і зрозумів, що він не правий, але що було далі- показав на фрапсі раніше
Це всі моменти які попали на відео, більше у мене немає

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
На цьому відео видно що ви також відкривали вогонь у зеленій зоні, так як об'єктивно встановити хто саме почав конфлікт неможливо, скарга буде зачинена.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі