Зачинено Джонов

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Лип 2024
Дописи
19
Реакції
25
Бали
58
  1. 1. Нікнейм адміністратора: Кирил Джонов
  2. 2. Особистий нікнейм: Саня Грек
  3. 3. Суть скарги: Адмінісратор Кирил Джонов якщо не помиляюся (на відео видно) після попередження вийти з афк я ще стояв афк але потім видно що я вийшов з афк але адміністратор цього не побочив чомусь. Та телепортував мене на вокзал Дніпра. Тим саме забрав шанс на ловлю бізнеса. Прошу поговорити із данним адмінастратором та буде цікаво прочитати вашу думку що до цього інцеденту
  4. 4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Click (якщо є потреба можу надаи повний відео доказ)
  5. 5. Дата походження: 04.01.25

Кирило Деревлюк

Генерал СБУ | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
1,308
Реакції
431
Бали
253
Вітаю шановний гравець!
Я надавав всім попередження "Прибираємо плашки AFK". Вас кікали декілька раз. І декілька раз я навіть підлітав і дивився чи саме над вашим нікнеймом висить дана плашка. І останній раз ви також навіть не подали виду, що ви не AFK бо я звертав увагу на все(Чат, голосовий чат та рухи) І від вас я не бачив жодних дій. Ви ніяк не реагували на мої попередження.

Очікуйте вердикту ГА / ЗГА!

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
7,376
Реакції
4,880
Бали
254
Вітаю шановний гравець!
Я надавав всім попередження "Прибираємо плашки AFK". Вас кікали декілька раз. І декілька раз я навіть підлітав і дивився чи саме над вашим нікнеймом висить дана плашка. І останній раз ви також навіть не подали виду, що ви не AFK бо я звертав увагу на все(Чат, голосовий чат та рухи) І від вас я не бачив жодних дій. Ви ніяк не реагували на мої попередження.

Очікуйте вердикту ГА / ЗГА!
Вітаю, з рішенням адміністратора погоджуюсь, у будь-якому випадку вас декілька разів попереджали.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі