Розглянуто Джоні Теверлі, Барни Росс, Михайло Малюк//Некомпетентність//Уникнення RP відігровок//Приниження гідності//Образи...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вадим Кравчук.

Поважний гравець
Реєстрування
16 Кві 2024
Дописи
220
Реакції
220
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Мухаммед Баобаб
2. Нікнейм порушника: Джоні Теверлі, Барни Росс, Михайло Малюк
3. Суть скарги: Добрий вечір шановний ЗГС/ ГС Держ. Нещодавно у мене трапилась не дуже приємна ситуація з особами. Конфліктів було 2, тому розпочну розповідати з по-черзі.
1.Конфлікт.
Теверлі викликав мене у міжфракційну рацію для захисту мого клієнта. Я уже перебував у ГУНП біля ІТТ, тому що надавав адвокатські послуги, тому я, як тільки отримав виклик, одразу зайшов до кімнати процесуальних дій. Дві сторони представились та показали посвідчення, після чого до мене звернувся Теверлі з питанням: «Чому я виглядаю як головний на стройці?». На мою думку, дана фраза певним чином принижує мою гідність, тому що, так як я є адвокатом ВРУ, достатньо серйозною людиною, і особа каже, що я виглядаю як головний на стройці.
Далі були проведені процесуальні дії, розмова з клієнтом, тому я вважаю, що це не є важливим, але, якщо Ви забажаєте, я з задоволенням покажу повний відеодоказ у войсі. Після особистої розмови з клієнтом я прошу осіб зайти та бачу, що вони ведуть якусь людину у кайданках та заводять її у кімнату. Для мене це здалося дещо дивним, але після цього особи попросили мене вийти. Я спочатку не зрозумів, для чого та нащо, я послухав та вийшов, але після того, як я зайшов, людина, яка раніше була у кайданках, була вже без них та згодом фізично знущалась з мого клієнта, але Джоні Теверлі та Барни Росс ніяк не відреагували на його дії.
Згодом я дізнався, що особа була генералом СБУ і, скоріше за все, прибула тому, що затримали його працівника, але випливає питання — чому без форми? Після ситуації я попросив відеодокази у особи, але Теверлі чомусь почав проводити мені обзвон та запитувати різні запитання, які, на мою думку, ніяк не відносилися до діла. Після проведеного «обзвону» Теверлі сказав мені «дякую» та «до побачення». Я зовсім не зрозумів, нащо було витрачати мій час.
Подалі я зробив зауваження на рахунок бійки в інтер’єрі та хотів вийти, але мене затримали без RP-відігровок та вивели. Я очікував пана Сокола, тому що хотів задати йому кілька питань, але він був зайнятий, тому я вирішив, що почекаю, поки пан Ваня розбереться зі своїми справами, а згодом я звернусь до нього. Але коли я спокійно очікував на диванчику, до мене підійшов Теверлі та зауважив, що я не маю права знаходитись у жовтій зоні. Я згоден з цим твердженням, але хотів жартівливо запитати в нього, за яким законом, тому що мені було достатньо неприємно, що під час процесуальних дій особа певним чином мене принижувала. Але Теверлі на це відповів погрозою про використання фізичної сили щодо мене. Я вважаю, що дані дії взагалі не є компетентними для полковника.

2. Конфлікт.
Виходив з ГУНП та планував їхати надалі по своїх справах, але коли я проїжджав, почув достатньо неадекватне прохання, щоб я проїхав, від Теверлі. Я попросив бути адекватнішим та дотримуватися субординації, на що отримав наказ вийти з автівки. Я не зрозумів, у чому причина, та просто планував їхати далі, але мене зупинили, витягли з авто та заарештували без RP-відігровки. Я зовсім не розумів, що я зробив не так, але згодом особа безпідставно приплела мені ще дві статті та посадила. (Процесуальн дії вирізав, дуже довгі, при нагоді покажу у Discord)
Наслідки.
Коли мене посадили, я викликав адміністратора для того, щоб запитати, чи можна затримувати адвоката по формі, тому що я цього не знав та бажав отримати інформацію. П. Денис запитав у мене, хто ця особа, та покликав у войс, щоб я показав відеодокази. Я показав одразу два конфлікти. Також прошу звернути увагу на образи в офіційному Discord-каналі 05 серверу.
Після огляду відеодоказів мене замутили, згодом я почув вердикт від адміністратора, який мене здивував, тому що був витрачений мій особистий час, який я міг витратити на RP-ситуацію, але Теверлі вирішив мене затримати просто так. У вердикті мене відпустили, але осіб, які порушили, не покарали.

Я прошу справедливого вердикту та покарання порушників.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
Конфлікт 1:
Жмяк 1
Тайм-коди
1.08 Образи
2.47 Образи
8.58 Затримання
Жмяк 2
Тайм-коди
4.15 Погрози
4.20 Затримання

Конфлікт 2:

Жмяк
Тайм-коди
1.13 Затримання
6.21 Посадив
5. Дата порушення: з 19.01 до 21.01.2026

Лєо Галанте

💔
Активний гравець
Реєстрування
16 Тра 2024
Дописи
830
Реакції
1,697
Бали
153
Вітаю
Переглянувши відеодокази виношу вердикт :
За неадекватні висловлювання,бій в інтер'єрі та нешанобливе ставлення до вас
до кожного з причетних будуть застосовані відповідні дисциплінарні стягнення
[поперждення / догана]

Додатково - буде проведено сувору бесіду щодо спілкування та непрофесійної поведінки працівників СБУ

Для уникнення подібних ситуацій прошу вас уникати провокацій лідерсього складу будь-якої фракції
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі