Розглянуто Для Євгенія Макрена

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіріл Гросман

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Жов 2022
Дописи
1,280
Реакції
678
Бали
253
  1. Нікнейм адміністратора: Євгеній Макрен
  2. Особистий нікнейм: Кирило Бакулін
  3. Суть скарги:

Ватаю пане Євгеній! Звертаюся до Вас зі своєю минулою скаргою а саме *Скарга*
    З моменту Вашої відповіді пройшло 24 години, а блокування й не було зняте.
    Також, хотілося б звернутися до вашої відповіді у скарзі.
    Ваша відповідь:

1) Тримати людину (як бедкопу) більше ніж 30 хв - це не правильно. Заборонено.
    Відповідаю Вам на вашу відповідь: Особу я тримав понад 15-18 хвилин, а не більше 30 хвилин! Затримав особу о 22:03 та вже посадив в ІТТ о 22:18. Також, ознойомвшися з оновленими правилами сьогодні а саме додоня пунтку 1.17 правил BAD COP/BAD GOV те що заборонено тримати гравця більше 30 хвилин на мене навіть на даний момент не може діяти тому що було 16 хвилин затримання!

Ваша відповідь №2:

2) Вішати на людину дуже багато статей, тільки через те що вона відмовилась надавати Вам хабар - заборонено (будуь внесені корективи в правила бед-копа)
    На час проведення темних дій, правила пунтку 4.21 BAD COP/BAD GOV такого не було , тож порушення з моєї сторони на той момент -не бачу.

Рішення: Блокування буде знято, але замінено на варн.

Вважаю видачею варну, також є не правильною, тому що вижче написано не відповідало на той момент.

Питання:
    Чому адміністрація видає покарання за що хочу, та наскільки хочу, якщо на момент видачі покарання даних правил не було. Виходить спочатку видаємо покарання не згідно правил, а потім після ситуації тільки їх вже додаємо щоб покарання було видане "Вірно"?
    Якщо кервіництво не може спочатку розписати правила як слід, то в чому провина звичайних гравців котрі отримали покарання до моменту внесення у правила?

Тож, у загальному висновку, та вище написаному, прошу:

-Зняти усі покарання згідно даної ситуації. (Тому що їх на момент дій, не було)
    -Відновлення мене на посаду "Майор" у франкції НПУ Д.

Також, по прошу вчасно додавати правила щоб гравці мали змогу спочатку з ними ознайомитися, а потім у разі порушення отримати вже покарання. Але якщо ж порушення було серйозне але в правилах не було на той момент, то хоча б спочатку попереджати а не видавати покарання на свій розсуд та придумувати інші причини, або брати інші покарання за для видачі покарань.

Додано(якщо вже видалять коментар трохи нижче):
    Також додаю до скарги інші докази:

-Блокування не зняте протягом 24 годин - *ТИК*
    -Правила додались лише після ситуації та видачі покарання - *ТИК* У доказах добре видно що повідомлення про зміну правил в новинах було 12.11.2024, також на форумі гарно видно "Останнє редагування модератором: Сьогодні о 16:10"

Нагадаю, правила були оновлені Сьогодні о 16:10 (тобто 12.11.2024) а видача покарання без певних правил 10.11.2024 (Різниця 2 доби).

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): *Скарга*
  5. Дата походження: 12.11.2024

Останнє редагування:

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,817
Реакції
9,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Блокування зняте
Приємної гри на UKRAINE GTA.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 2, Учасників: 0, Гостей: 2)

Угорі