Зачинено Для Владислава Савочкіна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Січ 2024
Дописи
56
Реакції
28
Бали
21
Нікнейм адміністратора: Пан Владислав Савочкін

Особистий нікнейм: Ламаріус Лісовський

Суть скарги: Вітаю!, я зустрів свого друга на 06 сервері ми з ним почали розмовляти і тема зайшла про те що він буде повертатися грати на 05 сервер і попросив мене дати йому стартові гроші а саме 5.000.000 щоб не починати все спочатку я сказав йому без проблем нема питань я тобі дам у борг ми заходимо на 05 сервер зустрічаємось з ним біля центрального ринку ми з ним домовилися що я йому передам ці гроші через центральний ринок так як в нього не було 6 рівня щоб я йому передав на карту я йому з самого початку сказав накопи 6 рівень для того щоб я йому скинув на карту він сказав що "це буде довго давай через центральний ринок" і ми щоб було швидше зробили це через центральний ринок заходимо в середину підходимо до вільної палати він її орендує так як в нього не було дорогих речей щоб виставити їх за 5.000.000 я йому через обмін передав вініл "Феррарі" він його виставляє за 5.000.000 я купляю і наче все добре ми виходимо з центрального ринку сідаємо я мій мопед і прямуємо до б/у ринку недоїзджаючи до нього він мені каже по діскорду що в нього виліт і через секунд 5 в мене невелика загрузка і на екрані з'являється табличка зі словами вас забанено причина: продаж ігрової валюти. Може адміністрація не так зрозуміла але я не продавав ігрову валюту.

(скріншот/відео): є

Дата походження:02.04.2024: приблизно: 17:20 - 18:00

Раян Беннет

Поважний гравець
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
488
Реакції
194
Бали
48
Вітаю!

Оскільки керівництво надало право мені розглянути вашу скаргу виношу вердикт:
Розпочнемо з самої ситуації а саме як все відбувалось - За гравецем Сєрий Вовк [37645], спостерігалось неодне порушення правил серверу а саме "Купівля/продаж віртів" після чого по вашим словам, ви зустріли друга та вирішили йому допомогти. Ви передали вініл "Фераррі" по мінімальній ціні, а потім через Центральний ринок придбали ваш же вінніл за 5.000.000!
Оскільки за гравцем Сєрий Вовк були зафіксовані такі порушення як "Купівля/продаж віртів" в нас є всі підстави вважати що ви продали вірти!
Оскарженню не підлягає!

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі