Розглянуто Для Власника!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Taranchik

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Вер 2023
Дописи
4
Реакції
76
Бали
16
  1. Нікнейм адміністратора: ЧСП
  2. Особистий нікнейм: Артем Таран
  3. Суть скарги:
Шановний Власник

Дякую за надані відповіді на моє попереднє оскарження «типу від Керівника». Проте мушу висловити своє здивування та обурення.

У відповіді на скаргу мені було відмовлено з формулюванням «рішення остаточне і перегляду не підлягає».

А вже у відповіді на скаргу від Софії зазначено, що моя ситуація розглядатиметься індивідуально.

Ці дві позиції прямо суперечать одна одній: з одного боку — «остаточне рішення», з іншого — «індивідуальний розгляд».

Також у відповіді стверджується, що я перебуваю на високих посадах в іншому проєкті. Це не відповідає дійсності — на даний момент я ніде не займаю жодних посад і навіть не перебуваю у Discord інших проєктів. Звідки взялося це

Складається враження, що існує особиста упередженість проти мене. Саме через це мої аргументи ігноруються, пояснень немає, а діалогу немає.

Особливо показово: другий шанс отримують ті, хто реально шкодив проєкту, у той час як ті, хто завжди працював на користь Ukraine GTA, не отримують навіть мінімального розгляду.

І, на жаль, очевидно, що я так само не отримаю реального оскарження, а якщо навіть і отримаю, то мені дорога на керівні позиції закрита, як і у випадку з Денисом Тимошиком.

Щоб показати наочно, ось приклад Дениса Тимошика, який займав посаду ГС Держ. і працював відмінно:

• фракції були активні, скарги мінімальні;
проводив РП та МП, спілкувався з лідерами;
працював у нічні години самостійно, коли всі інші спали.

Але одного дня Валерії щось не сподобалося, і ця людина більше не може займати посади Адміністратора.

Чи згадати за Волкова, хоть ситуація вже була давно але факт залишається фактом.

Він знявся із ЗГС Неоф при Корнюшину, пройшло майже три місяці і він написав Валерії - *Привіт. Хочу відновитись на Адмінку*

Пройшло пару днів але повідомлення прочитане не було, він знов звернувся але вже до ЗГА на що той відповів - я передам Лері і вона зв'яжеться з тобою. Через певний час він заходить в переписку з Лерою та Голдом а вони були очищені та реакції на це не було.

І так пройшов час на його відновлення

Чи згадати за Духових які грали по РП і законці(одні з яких знали законодавство досконало) як вам щось не подобалося вони ставали ворогом номер 1 та відразу ЧСП та недовіру хоча вони йшли суто по конституції сервера яку пишуть гравці по РП а не ви редактуєте коли хочете це вбиває атмосферу РП це не Загальні правила серверу це так не робиться

Це наочно демонструє: для керівництва важливі не заслуги і робота на проєкт, а особисті симпатії.

Додатково хочу звернути увагу на поведінку деяких керівників.
Валерія та Серго — адекватні люди, але посади їх трохи «зажрали», і вони добре знають, що ніхто їх не зніме.

Ще один момент: писали прямі образи та приниження: вони знають кому вони це писали!

«Какой смысл писать скаргу через чат ГПТ, вы все сцикуны которые боятся правду сказать»
«Да тебя Лера ненавидит, вы как те 2 самки которые что-то не поделили»
«Я тебя когда снимать буду, буду радоваться»
«Вы сначала *********************ню творите, а потом с форума не слазите, сопли там распускаете»

Хіба це професійне і адекватне керівництво спільноти?

Моє оскарження зібрало значну підтримку від спільноти. Гравці пам’ятають мою роботу та хотіли б бачити мене на проєкті. Ігнорування цього сигналу свідчить про пріоритет не інтересів спільноти, а формальностей та особистих упереджень.

Я відкритий до конструктивного та адекватного діалогу, готовий надати будь-які пояснення. Проте наразі адміністрація демонструє повну неготовність вирішувати питання по суті, і очевидно, що будь-які формальні відповіді — це лише копіювання текстів від написаною відповідю ГА для Керівника без реальної уваги до ситуації.

Спільнота повинна знати правду: несправедливість та зневага до гравців очевидні, і це системна проблема, яку ігнорувати не можна

Шкода що це й текст ніхто не прочитає як і попередній, відповідь буде написана вже через годину просто скопіюють і вставлять а з ситуацією ніхто не розбереться!

Цікаво як ви цей форумнік не знесли в ЧСП?
Ну нічого після цієї скарги буде!

Можете навіть не відповідати всі знають все одно яка буде відповідь😂

Не зачиняйте хай люди пишуть також правду «до поки не розгляне Керівник або Власник», бо ви зараз скаргу закриєте та повидаляєте! Як ви це робите!

Артем Таран

Taranchik

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Вер 2023
Дописи
4
Реакції
76
Бали
16
Я б ще міг вам писати й писати випадків досить багато! Але реагування 0! Не знаю що зробив Сергій за що його зняли! Но він адекватно розглядав ситуації, й ще таке питання Сергій пішов допомога армії скінчилася?
Це вправду була одна людина яка цим цікавилася?
Шкода!

Taranchik

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Вер 2023
Дописи
4
Реакції
76
Бали
16

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,318
Реакції
5,040
Бали
253
Вітаю!

Оскільки вже було надано мною відповіді — що усі оскарження розглядаються індивідуально, та під час розгляду скарги від 3-го лиця ми не можемо поширити інформацію або деталі щодо ситуації яка трапилась з тою чи іншою людиною.

Щодо вашого оскарження у нас присутні докази того як ви перебуваєте на керівних посадах на інших проєктах, що суперечить принципам нашої спільноти.

Щодо інформації про некоректну діяльність як старшої, так і головної адміністрації вже перебуває на розгляді з очікуванням підтверджувальних доказів цієї інформації.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі