- Реєстрування
- 20 Сер 2023
- Дописи
- 47
- Реакції
- 31
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора: Артем Маккалістер та Валерії Тимошик
- Особистий нікнейм: Дин Астрид
- Суть скарги:
Я хочу висловити своє невдоволення у зв'язку з діями Артема Маккалістера та Заступника головного адміністратора Валерії Тимошик під час розгляду скарги.
1. Спочатку скаргу було подано для Валерії Тимошик, і вона повідомила, що гравець отримає покарання. Однак пізніше друга скарга з тими ж неповними відеодоказами, подана тим самим гравцем, була знову розглянута, і за її підсумками покарання було видано лише мені та моєму соклановцю. Це здається несправедливим, особливо з огляду на те, що раніше адміністрація стверджувала, що подібні відеодокази вважаються неповними.
2. Вже неодноразово виникали ситуації, коли адміністрацію викликали в репорт із приводу крадіжки когось із учасників клану, і ваша відповідь полягала в тому, що ви не можете видати покарання, оскільки не бачили повної картини того, що сталося. Ви також згадували, що, можливо, людину затягнули у стяжки за межами зеленої зони або що спочатку в ситуації брали участь троє людей, а потім одна з них загинула. У цьому відео ми бачимо подібну ситуацію, де всі ці моменти враховані, однак ви все одно видали покарання.
3. Також гравець, який подав скаргу, двічі розмістив те саме неповне відео: у першій скарзі містилися ті ж самі докази, але адміністратор попросив надати нові повні записи. Натомість гравець видалив старі відео та завантажив їх заново, не виправивши їх, тим самим спробувавши обдурити адміністрацію.
Я прошу переглянути це рішення та застосувати відповідні покарання за спробу обману адміністрації та видалення відеодоказів.
Сподіваюся на справедливий та об'єктивний розгляд ситуації.
4.Дата:04.10.2024