Оскаржено Для ГА/ЗГА/КА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Лип 2023
Дописи
20
Реакції
10
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм: Артем Париж
  3. Суть скарги: Вчора я подавав на ігрового помічника. Не знаю чим я тоді думав + не виспався, і вписав що мені 15 років. Мені кураторка П. Ріна видала повністю заслужене покарання. Але сьогодні я знову допустив велику помилку. Я подав оскарження і доказував що мені справді 15. Зараз я признаю що мені не 15 років. Та дуже вибачаюся перед всією адміністрацію за цю ситуацію. Я просто дуже сильно хотів стати ігровим помічником та вчора після подачі заявки на ІП вчив форум протягом 3 годин, та вивчив всі правила. Якщо б був вийняток до мого віку звісно такого б не сталося. Шановна адміністрація. Я покараний вже майже 1 день, і вже мені цього вистачило. Я розумію що після моїх суперечок наврядчи ви мені підете на поступки, але я дуже прошу зменшити мені термін блокування, адже я без цієї гри ніхто, я граю з 2023 року та дуже хочу долучитися до нового івенту. Ще раз щиро вибачаюсь:)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    IMG_2186.jpeg
  5. Дата походження: 09.09.2025

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Підемо вам на зустріч, скорочу термін блокування до 1 доби, сподіваюсь ви зрозуміли свою помилку та зробили висновки.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі