Розглянуто Для ГА/ЗГА, обман на клан // Никита Турчинский

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
  1. Нікнейм гравця: Никита Турчинский.
  2. Особистий нікнейм: Олександр Дилер
  3. Суть скарги :Доброго дня Шановна адмінстрація, пиши скаргу на даного гравця, внаслідок того, що він обманув людей. Поясню ситуацію: Я вирішив продати клан RedDragons, написавши оголошення в діскорд канал купівля/продаж, на моє оголошення відгукнулася людина, яка зацікавилася в покупці. Ми зустрілися у грі також ми спілкувалися у діскорді, обговорили всі органцізаційні питання на рахунок продажу, все це можна побачити на відео, клан продавався за 6.000.000, домовилися що спочатку ми йому клан, а потім він кошти, клан йому передали все як треба, але цей гравець вирішив нас обманути, і він це зробив). Моє до Вас прохання, якщо це можливо, то розформуйте даний клан, щоб після закінчення покарання він не міг ним користуватися, також він розповів що у нього є ще додаткові акаунти прошу також їх заблокувати, також якщо це можливо заблокувати його діскорд акаунт на сервері, щоб на подальшу годину він не міг продовжувати свою діальність, бажано за ІР. Також прошу проглянути за його діями є шанси, що він міг перекинути клан своєму товаришу, щоб зберегти його. Сподіваюся на Ваше розуміння.
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 01.10.2023.

Ярослав Рибальченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2023
Дописи
493
Реакції
287
Бали
213
Відповідь буде надана протягом 12-и годин.
Зв'яжіться зі мною в телеграмі - @yrikbomber

На розгляді.

Ярослав Рибальченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2023
Дописи
493
Реакції
287
Бали
213
Ситуація вирішена.

Никита Турчинський - заблокований за NonRP Шахрайство та Передачу акаунту.
Клан буде повернуто власнику.

Закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі