Відмовлено Для ГА ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Фасбер

Легенда Форума
Реєстрування
10 Чер 2023
Дописи
56
Реакції
23
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Навроцький
  2. Особистий нікнейм: Олег Фасбер
  3. Суть скарги: Адміністратор Олександр Навроцький розглянув скаргу та видав покарання людині Олегу Фасберу а саме погрози хоча Олег сказав "*********************************** тобі". Я вважаю це не погрози так як це більше неадекватні висловлювання також Олег сказав "Отримаєш скаргу на форум і +догана тобі" він сказав по факту так як співробітник СБУ скоїв багато порушень які в його фракції караються доганою. Це також не є погрозами, максимум MG. Далі якщо подивитися фрапс співробітник видав статтю Олегу навіть не відігравши це по рп після чого посадив в кпз також без відігровок. А це є нон рп дії, але адміністратор взагалі не звернув на це уваги та співробітник не отримав ніякого покарання. З цим адміністратором в мене та в багатьох моїх сокланів також і в Олега Фасбера були різні неприємні ситуації. Я рахую із-за цього він видає такі покарання для того щоб відправити нас в бан із-за якихось старих образ на нас. Прошу аби з адміністратором провели бесіду і якщо знову з'явиться така ситуація його зняти з посади адміна, а також пере розглянути скаргу
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
  5. Дата походження: 17.06.2024

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі