Розглянуто Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Петровичов

Поважний гравець
Реєстрування
16 Сер 2024
Дописи
93
Реакції
134
Бали
38
  1. Нікнейм адміністратора: Кирило Бакулін
  2. Особистий нікнейм: Максим Сталлоне
  3. Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація ГА/ЗГА я отримав бан на 3 дні за пунктом 5.9 щиро вибачаюсь що порушив правила такого чудового проєкта UKRAINE GTA, я повністью зрозумів свою провину перед гравцем державної структиру (ЗСУ) вибачаюсь перед гравцем що образив його та принизив його честь. Я обіцяю що більше не буду порушувати правила UKRAINE GTA та ображати гравців і принижувати їх честь неадекватними висловлюванями такого більше не проводжиться з моєї сторони ніколи. Дуже подобається проєкт а саме ігровий процес, хотілось би не зважаючи на моє блокування далі продовжувати грати на 01 сервері, саме ця гра UKRAINE GTA та їх керівництво дарить чудові емоції та чудове проведення часу в цій грі. Ще раз хочу повторити що ніколи не буду порушувати правила цюого чудового проєкта дуже хочу поскоріше пограти на 01 сервері, хочу завчасно сказати дякую велике адміністрації 01 сервера а саме ЗГА/ГА за розуміння і наданий шанс далі продовжувати гру на 01 сервері UKRAINE GTA.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тут
  5. Дата походження:16.05.25

Володя Мельник

ГА 01 на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
29 Кві 2024
Дописи
1,096
Реакції
550
Бали
198
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Ваш аккаунт було розблоковано

При повторному порушенні вам буде видано максимальний термін покарання без права на оскарження

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі