Владік Бандера
Козак
- Реєстрування
- 16 Гру 2025
- Дописи
- 6
- Реакції
- 16
- Бали
- 6
1. Ваш нікнейм: Владік Бандера 72210
2. Нікнейм адміністратора: Максим Альварез
3. Суть скарги: вибачення
4. Доказ порушення (скриншот/відео): тиць
5. Дата порушення: 12.02.2026
Доброго дня, адміністраціє Ukraine GTA.
Прошу розглянути моє оскарження блокування за образи в мікрофоні. Я визнаю, що був неправий і сказав зайве на емоціях але людина яку я образив мені перша наговорила гадостей і я не зміг втриматися щоб не сказати у відповідь.
Обіцяю надалі дотримуватися правил, не використовувати образливих висловів і поводитися адекватно щодо інших гравців. Сервер для мене важливий, я хочу й надалі грати чесно та без порушень!
Будь-ласка прошу, якщо можливо, зняти або зменшити покарання. Дякую за розгляд звернення.
2. Нікнейм адміністратора: Максим Альварез
3. Суть скарги: вибачення
4. Доказ порушення (скриншот/відео): тиць
5. Дата порушення: 12.02.2026
Доброго дня, адміністраціє Ukraine GTA.
Прошу розглянути моє оскарження блокування за образи в мікрофоні. Я визнаю, що був неправий і сказав зайве на емоціях але людина яку я образив мені перша наговорила гадостей і я не зміг втриматися щоб не сказати у відповідь.
Обіцяю надалі дотримуватися правил, не використовувати образливих висловів і поводитися адекватно щодо інших гравців. Сервер для мене важливий, я хочу й надалі грати чесно та без порушень!
Будь-ласка прошу, якщо можливо, зняти або зменшити покарання. Дякую за розгляд звернення.
Останнє редагування: