Розглянуто Для ГА ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
26 Гру 2025
Дописи
22
Реакції
9
Бали
11
1. Ваш нікнейм:Бодя Житомирський
2. Нікнейм адміністратора:Ярослав Свиридов
3. Суть скарги:мене звільнив лідер з ЗСУ за 2.5 5.7 я написав скаргу на його мені сказали шо покарання видано вірно я написав ГС держ в тг він мені написав шо да ви дам порушили MG сказав шоб надали відео фіксацію мого порушення мені відмовили хочу з ГА ЗГА вприсудності лідера ознайовитися з відео доказами мого порушення з Ярославом я не згідний він мені пише одне потом тему міняє
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://postimg.cc/gallery/9h8JVKk
5. Дата порушення:14.03.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,581
Реакції
1,655
Бали
253
Вітаю
Свою відповідь я надав та пояснив вам ситуацію щодо лідера та суті вашої скарги про звільнення. Ви почали мені казати про порушення від лідера опираючись на його докази, а не на ваші та настоювали аби їх я вам показав, злив фотографій з особистих повідомлень я вважаю неадекватним, тому я вимушений з данної скарги вас заблокувати у себе в телеграмі, оскільки це мій особистий не офіційний зв'язок та виходячи з цього я не готовий до співпраці з вами. Ви могли покликати у войс чи якось інакше обговорити це питання, але натомість я бачу від вас оде і те саме запитання тому таке складається відчуття що ви мене не чуєте.

Очікуємо відповіді ГА та ЗГА

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,958
Реакції
1,821
Бали
253
Відповідь була надана від ГС Держ
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі