Відмовлено Для ГА // Паша Морріс

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Дрогба

03 | Східна Україна ♥
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
75
Реакції
39
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора: Паша Морріс
  2. Особистий нікнейм: Катсу Екстазі
  3. Суть скарги: Вітаю, сьогодні вийшла така ситуація що на обзвоні на посаду полковника мене попросили включити демонстрацію екрану після того коли я включив демонстрацію екрану згс держ Паша Морріс почав перевіряти мій робочий Стів та корзину в корзині він знайшов видалені проекти в яких у мене немає бажання грати там після цього він напевно написав зга ЗГА сказал відмовляй цьому кандидату причина гра на інших проектах перейдемо далі коли зга сказала відмовляй йому ВІН НАВІТЬ НЕ ДАВ МЕНІ СКАЗАТИ СЛОВА і зразу кікнув мене з каналу. Тепер покажіть мені докази що я граю на інших проектах я думаю це не коректно відмовляти кандидату спираючись на те що у нього просто скачаний лаунчер, зазначте мені у відповіді пункт де забороняється МАТИ В КОРЗИНІ лаунчер іншого проекту зазначте мені пункт що не можна перебувати на інших дс серверах крім Юкрейн гта, дайте мені доказ що я граю на інших проектах. Так я грав на них але це було дуже давно тепер у мене немає бажання там грати я навіть лаунчер видалив ТОМУ ЩО Я ТАМ НЕ ГРАЮ!!!! Якщо ви почали відмовляти кандидатури за такими причинами тоді зробіть перевірку для вашого адмін складу зробіть перевірку для лідерського складу та замів лідерів ТОДІ ви дізнаєтесь що хоча б у когось є лаунчер іншого проекту або дс канал. Що я хочу від вас ? Від вас я хочу розібратись в даній ситуації та зробити переобзвон на полковника. Очікую швидкий розгляд скарги)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): не потрібно
  5. Дата походження: 07.09.2023

Останнє редагування:

Артем Амонов

Активний
Реєстрування
30 Лип 2023
Дописи
11
Реакції
0
Бали
1
І тепер пане адміністратор ви хочете щоб у проект Ukrain GTA хтось грав?
Те що людина грає на інших проектах тут нема нічого паганого, а Пашу Моріс прошу якщо ви ще будете займатися такою дурнеї вам це нічим добрим не уінчится.

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю. Адміністратор Паша Морріс запитав у мене, яку відповідь Вам надати та виніс правильний вердикт. В правилах лідерів та заступників чітко прописано дану інформацію :
Заборонено бути підписаним в Discord на групи сторонніх проєктів.
Заборонено грати на інших проєктах перебуваючи на посаді лідера/заступника.
Посилання
Також було надано докази на дані порушення з Вашої сторони.

Ярослав Рибальченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2023
Дописи
2,094
Реакції
904
Бали
213
Вітаю шановний гравець!

ЗГА надала вам відповідь.

Закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі