Зачинено Для ГА // Прикриття "своїх", замовчування порушень

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Чер 2023
Дописи
10
Реакції
13
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Паша Морріс
  2. Особистий нікнейм: Богдан Сагайдачний
  3. Суть скарги: Вчора прийшов новий лідер в СБУ Дніпра, який злив Полковників та Підполковників без їх присутності по причині "Втрата довіри". Також він набрав біля 5 людей своїх дружків без набору! Даний лідер є другом Паші Морріса який просто його криє!!! Це вже не перша скарга на Пашу Морріса, який руїнить гру та прикриває своїх друзів, отже повернути посаду ми ніяк не можемо і адміністрація нічого не робить, просто забила на це! Скоріш за все ця скарга буде відмовлена через те що Паша Морріс скаже що це неправда, прошу переглянути уважно решта скарг на цю людинц та реально зробити висновок, чи всі брешуть на нього, чи можливо ВІН НАСПРАВДІ БРЕШЕ? На даний момент я не бачу сенсу грати на 03 сервері, де адмінстрація кладе на своїх гравців та ставить на Лідерів людей які сливають весь склад, або замовчує їхні поршення. Лідер СБУ Дніпра не є хорошою людиною, можливо тільки "ГРАВЦЕМ", я також від нього отримував різні виклики де він хотів "Принизити" мене в ДС, а коли він став на посаду лідера СБУ бльшість моїх співробітників було звільнено без причини! Отже якщо скарга буде відмовлена, то я вимагаю вказати мені куди потрібно писати або що робити щоб дані особи були зняті
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 23.09.2023

Райлі Брайтвуд

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Кві 2023
Дописи
48
Реакції
46
Бали
23
Шановний Богдан Сагайдачний, мені як новому лідеру працювати в цьому колективі, довіри до Вас в мене немає, я багато чув про вас тому прийняв таке рішення, в моїх планах - зробити потужну фракцію, і в моєму розумінні довіра - основне що повинно бути, а я нагаю що довіри до Вас в мене немає

Макс Адамс

Активний
Реєстрування
22 Вер 2023
Дописи
39
Реакції
10
Бали
8
Вік
25
  1. Нікнейм адміністратора: Паша Морріс
  2. Особистий нікнейм: Богдан Сагайдачний
  3. Суть скарги: Вчора прийшов новий лідер в СБУ Дніпра, який злив Полковників та Підполковників без їх присутності по причині "Втрата довіри". Також він набрав біля 5 людей своїх дружків без набору! Даний лідер є другом Паші Морріса який просто його криє!!! Це вже не перша скарга на Пашу Морріса, який руїнить гру та прикриває своїх друзів, отже повернути посаду ми ніяк не можемо і адміністрація нічого не робить, просто забила на це! Скоріш за все ця скарга буде відмовлена через те що Паша Морріс скаже що це неправда, прошу переглянути уважно решта скарг на цю людинц та реально зробити висновок, чи всі брешуть на нього, чи можливо ВІН НАСПРАВДІ БРЕШЕ? На даний момент я не бачу сенсу грати на 03 сервері, де адмінстрація кладе на своїх гравців та ставить на Лідерів людей які сливають весь склад, або замовчує їхні поршення. Лідер СБУ Дніпра не є хорошою людиною, можливо тільки "ГРАВЦЕМ", я також від нього отримував різні виклики де він хотів "Принизити" мене в ДС, а коли він став на посаду лідера СБУ бльшість моїх співробітників було звільнено без причини! Отже якщо скарга буде відмовлена, то я вимагаю вказати мені куди потрібно писати або що робити щоб дані особи були зняті
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 23.09.2023

Згодний!

Дмитрo Залізняк

Адміністратор | | Північна Україна💜
Адміністратор
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
1,263
Реакції
388
Бали
223

Вітаю, я як ЗГС МВС розглянувши вашу скаргу хочу Вам повідомити , що лідер є новий і у нього немає довіри до Вас тому і звільнив Вас за такою причиною, також лідеру не подобається Ваша робота.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі