Кай Сагайдачний
наполеон
- Реєстрування
- 10 Чер 2023
- Дописи
- 10
- Реакції
- 13
- Бали
- 6
- Нікнейм адміністратора: Паша Морріс
- Особистий нікнейм: Богдан Сагайдачний
- Суть скарги: Вчора прийшов новий лідер в СБУ Дніпра, який злив Полковників та Підполковників без їх присутності по причині "Втрата довіри". Також він набрав біля 5 людей своїх дружків без набору! Даний лідер є другом Паші Морріса який просто його криє!!! Це вже не перша скарга на Пашу Морріса, який руїнить гру та прикриває своїх друзів, отже повернути посаду ми ніяк не можемо і адміністрація нічого не робить, просто забила на це! Скоріш за все ця скарга буде відмовлена через те що Паша Морріс скаже що це неправда, прошу переглянути уважно решта скарг на цю людинц та реально зробити висновок, чи всі брешуть на нього, чи можливо ВІН НАСПРАВДІ БРЕШЕ? На даний момент я не бачу сенсу грати на 03 сервері, де адмінстрація кладе на своїх гравців та ставить на Лідерів людей які сливають весь склад, або замовчує їхні поршення. Лідер СБУ Дніпра не є хорошою людиною, можливо тільки "ГРАВЦЕМ", я також від нього отримував різні виклики де він хотів "Принизити" мене в ДС, а коли він став на посаду лідера СБУ бльшість моїх співробітників було звільнено без причини! Отже якщо скарга буде відмовлена, то я вимагаю вказати мені куди потрібно писати або що робити щоб дані особи були зняті
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 23.09.2023