Оскаржено Для ГА // Серго Фараонов // Не компетентний Адміністратор

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ната Келлер

Форумна геройка
Реєстрування
27 Вер 2023
Дописи
465
Реакції
411
Бали
83
  1. Нікнейм адміністратора: Серго Фараонов
  2. Особистий нікнейм: Ната Уікк
  3. Суть скарги: мій чоловік накинув стяжки на гравця. Я знаходилась поряд і отримала варн, хочу зауважити, що ситуація не була викраденням, згідно правил стяжки натягнули вже викрадення, але яку роль грала я в цій ситуації, я не лідер і ніякої відповідальності не несу за дії інших членів клану, також після стяжки були зняті і перед гравцем мій чоловік вибачився, ніяких грошей чи речей взяло не було. Вважаю, що давати мені варн є неправильним рішенням, також прошу передивитися наскільки данний адміністратор знає що робить, то він банить людину за чіти просто так, то дає х2 покарання. Ніяких дій, щоб було видно, що це викрадення з моєї сторони не було. Прошу дати відповідь ГА після аналізу ситуації.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...ення-клану-absent-ГА-ЗГА.331280/#post-1334017
  5. Дата походження: 08.10.25

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Розібравшись в ситуації дійшли до висновку, що варн був виданий помилково. Оскільки варн був знятий самостійно через донат-послуги, не дочекавшись оскарження, його компенсувати не представляється можливим.

Приносимо вибачення за незручності та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі