Maratik
Козак
- Реєстрування
- 1 Чер 2025
- Дописи
- 4
- Реакції
- 5
- Бали
- 6
- Нікнейм адміністратора: Мілана Домеліо
- Особистий нікнейм: Маратик Ексайз
- Суть скарги: Вітаю шановне керівництво, даний адміністратор *Мілана Домеліо* розглядала скаргу на форумі яка подана від 3 лиця, поясню... даний гравець з клану *WarszawFamQ* подав на форум *скаргу* з приводу того що клан *SIGMA* порушив правило: 2.9 Заборонено цілеспрямовано кидати заявки на битву за територію лише одному й тому ж клану. | Догана НО.... но якщо подивитися діскорд то можно побачити що битви кидались як зі сторони клану SIGMA так і зі сторони клану Prokuratura а зі сторони клану Barissta жодної, клану Barissta кидалися битви за територі *1* *2* *3* тому я не важаю що за це можна давати покарання *догану* так як клан Barissta не хоче грати битви за територію... Що можу сказати за клан Prokuratura вони не проти грати битви за територію між кланом SIGMA, та якщоб в них були притензії що клан SIGMA цілеспрямовано кидає битви вони б вже по скаржалися на форум... Але вони не скаржаться бо вони хочуть грати битви за територію *Весь діскорд*
Також хочу зазначити що адміністратор не до кінця знає правила, хоча стоїть вже досить довго на адмінці, бо правила 5.2.9 не існує... Фото помилок від Адміністратора...
Прошу зняти догану клану SIGMA так як клан нічого не порушив. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): в кінці
- Дата походження: 01.08.25
Останнє редагування модератором: